Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Varjal a szovjetek hogy adtak volna nekunk remdes fegyverzetet ha eppen egymast oltuk mint ellensegek?
Látom te sem olvasol "rendes történelmet"! :D
Mindig is a szovjetekkel voltunk csak mindenki elől jól titkoltuk a háború végéig - még a szovjetek előtt is... :P

• Vicces
Reactions: Ocses
Varjal a szovjetek hogy adtak volna nekunk remdes fegyverzetet ha eppen egymast oltuk mint ellensegek?
Egyreszt viccből. Másrészt tisztában voltak a két ország viszonyaival. Nekem mindkét nagyapám kint volt, az egyik vissza is ment orosz nyelvtanfolyam ra 5 évre. Elég jól is beszélt. Meg a táborban is ha elkaptak egy románt annak mar nem volt gondja utána a hideg gel. Simán egymásnak ment volna a két hadsereg kajak rá.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and fip7
Dedi mashogy meselte, igaz o a gulagot poenbol es szabadidobol járta meg vagy azert mert a sisakjan volt 2db villám :) de majd elmegyek a sirjahoz es meg kerdezem hogy akkor hogy is volt hatha megsugja
Tudod én együtt töltöttem velük 20 évet elég sokszor elmesélték a dolgokat. Nekem nem kell sírok hoz menni.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Rakja már rá valaki Bobo fejét! Felirat: és ez a HIMARS osztály itt van velünk a szobában?
Höhö...
582305194_1320516796752974_7646029135396278297_n.jpg

A VLAH első prototípusának bemutatása - Az első Romániában tervezett és gyártott 4x4-es páncélozott harcjármű

A román BlueSpace Technology vállalat által fejlesztett VLAH (Hydramatic Autonóm Combat Vehicle) projekt prototípusának első nyilvános bemutatójára várhatóan december első felére kerül sor. A VLAH az első Romániában tervezett és gyártott 4x4-es páncélozott harcjármű.
A 2022-ben indított VLAH projekt befejezése „változtató jellegű lesz, és pozitív hatással lesz a nemzeti iparra ezen a területen, mivel ez lesz az első ilyen típusú, 100%-ban az országban gyártott gép” – áll a vállalat DefenseRomaniának kiadott közleményében.

ARO motor lesz benne? A forma már oké.