Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jézuska szeme a cipődön van.Elmúlt már Mikulás
Papucsot hordok.Spéci,kamionos,munkavédelmi papucsot.Nagyon kényelmesJézuska szeme a cipődön van.
Magyarul mindenkinek a hatan tollat lát hogy madárnak néznek minket és mindent beveszünkEz a dolga mindkettőnek.
Az egyik a vàlasztókat hülyíti a másik meg a részvényeseket.
Hallottátok hogy az oroszok állítólag rendszeresítik az M41-E gépkarabélyt????
Én azért adnék neki egy esélyt, már csak a hangja miatt is. A 30mm-es lőszer szerint meg nem a megszokott anyagokból készül természetesen. Ja és jól néz ki a tár töltöttség használati kijelzője... Ilyet mé nem raknak a többi fegyverre manapság???itt eléggé le van húzva
M41-E Pulse Rifle
500 méteres hatótávolságú gépkarabély az USCM szolgálatában. Félautomata, illetve teljesen automata üzemmódban is lehet vele lőni. A csőalatti 30 mm-es gránátkilövő 100 méteres hatótávolsággal bír (bár már az csoda, ha a gránát 50 méternél tovább repül). Bár az M41-E hatótávja 500 m, de ezt...alienspredatoraliens-versus-predator.fandom.com
Mondjuk érdekes egy fegyver, 4,8 kiló tárral együtt, de 100 db 30 mm-es lőszer... vagy üres tárról van szó?
Mindenesetre a mai 30 mm-es lőszerekből kb. 35 kiló lenne 100 db
itt eléggé le van húzva
M41-E Pulse Rifle
500 méteres hatótávolságú gépkarabély az USCM szolgálatában. Félautomata, illetve teljesen automata üzemmódban is lehet vele lőni. A csőalatti 30 mm-es gránátkilövő 100 méteres hatótávolsággal bír (bár már az csoda, ha a gránát 50 méternél tovább repül). Bár az M41-E hatótávja 500 m, de ezt...alienspredatoraliens-versus-predator.fandom.com
Mondjuk érdekes egy fegyver, 4,8 kiló tárral együtt, de 100 db 30 mm-es lőszer... vagy üres tárról van szó?
Mindenesetre a mai 30 mm-es lőszerekből kb. 35 kiló lenne 100 db
Az gépkarabély volt A golyószóró-géppuska asszem Ferro-n volt, meg a csaján Drake-en? Viszont meg van persze hogy miért ilyen könnyű----hüvely nélküli lőszer. De ezt el is mondja Ripley-nek...most vagy Apone, vagy Hicks, már nem tudom...Nem tudom mi ez a sz*r, de az "eredeti" M41-E a golyószóró variáns cserélhető csővel, gránátvető nélkül és 300 lőszeres rakasszal ("normál" 10mm-es hüvelynélküli lőszerrel).
De az A variánsban is maximum 4db 30mm-es gránát van, a 100db 10mm-es lőszer mellett. Nem keveset könnyíti, hogy elektromos működésű.
Az gépkarabély volt A golyószóró-géppuska asszem Ferro-n volt, meg a csaján Drake-en?
Ha az angol tankban tea főző van a német boxerban wc akkor a magyar lynxben hol van a pálinka lepárló?Teljesen kényelmesnek néz ki belülről. Mondhatni kulturált.
Mikor úton voltunk (hajóval), senkinek nem jutott eszébe pálinkát főzni, de bogrács valahogy sokszor került elő. Aztán, hogy halászlének, pörköltnek, slambucnak épp ahogy jólesett.Ha az angol tankban tea főző van a német boxerban wc akkor a magyar lynxben hol van a pálinka lepárló?
Már miért az enyém?
Nem én döntöttem el hogy beugorjunk ebbe a projektbe. Én jobban preferálom a már működő dolgokat - pl. Leopard2A8-ast.
Csak ha valami már eldőlt, akkor igyekszem a jó oldalát nézni. Jó, a felderítő L-39NG-nél ez még nem sikerült, pedig megpróbáltam...
Az is a Te hibád! Az L-39!Már miért az enyém?
Nem én döntöttem el hogy beugorjunk ebbe a projektbe. Én jobban preferálom a már működő dolgokat - pl. Leopard2A8-ast.
Csak ha valami már eldőlt, akkor igyekszem a jó oldalát nézni. Jó, a felderítő L-39NG-nél ez még nem sikerült, pedig megpróbáltam...
Ezek szerint hivatalosan is párkapcsolatban vagytok?
Majd nem fogtok nevetni, ha megjelennek az első X-szárnyú L-39X-ek fotonágyúval!Az is a Te hibád! Az L-39!
Nem baj majd inováljuk és TIE vadász lesz belőle!Majd nem fogtok nevetni, ha megjelennek az első X-szárnyú L-39X-ek fotonágyúval!
Tájjéger?Nem baj majd inováljuk és TIE vadász lesz belőle!
Segítek: HEL Laserfegyver:Majd nem fogtok nevetni, ha megjelennek az első X-szárnyú L-39X-ek fotonágyúval!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..