Nagyot mész maCsak megvették a lombkoronákat a lombkorona nélküli lombkorona sétányhoz! Ennyi
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyot mész maCsak megvették a lombkoronákat a lombkorona nélküli lombkorona sétányhoz! Ennyi
Csalódott vagyok! Szemem már könnyezik és kifolyt a csarnok vizem a Flightradar-tól!Nagyot mész ma
Hát... Ez az amit nem fog magától szerintem sajnos...Értem hogy miért írtad de ha nem megy , akkor álljon fel , ennyi.....
Azt hiába nézed, ha nem kapcsolják be, hogy látható legyen a gépCsalódott vagyok! Szemem már könnyezik és kifolyt a csarnok vizem a Flightradar-tól!
Tán ők jönnek! Bár annyi A/4-est teliírtak miattunk, hogy illene kibattyogni'Ilyenkor mi megyünk ki vagy ôk jönnek hozzánk.
Engem akkor átbasztak! 2 dioptriát romlott a szemem ma délelőtt óta!Azt hiába nézed, ha nem kapcsolják be, hogy látható legyen a gép
Azt simán el tudom képzelni hogy nem 10-x er volt a témában faxváltás.Tán ők jönnek! Bár annyi A/4-est teliírtak miattunk, hogy illene kibattyogni'
Repül - elég gyakran! Nem rég jött vissza Párizsból.Valaki, akinek állandó lakhelye a szőnyeg széle, fordítson már, mi van és Bobo repül már?
Elvileg elégedetlenek vele és repül azonban ez pár havonta felröppen de vagy erősen torzul az info mire nem belsoshoz eljut vagy kurvajol csinálja azt h kihúzza magát a szarbol ennyi.Valaki, akinek állandó lakhelye a szőnyeg széle, fordítson már, mi van és Bobo repül már?
Orbán nem szeret menet közben váltani, ezért idióták mellett is kitart a ciklus végéig. Idén két emberét is le kellett vegye a "tábláról", egy meg lemondott. Sztem ez Bobo szerencséje most...Elvileg elégedetlenek vele és repül azonban ez pár havonta felröppen de vagy erősen torzul az info mire nem belsoshoz eljut vagy kurvajol csinálja azt h kihúzza magát a szarbol ennyi.
Hát nekem se a szívem csücske, de hát az én velemnyem 4evente se érdekel senkit.Elvileg elégedetlenek vele és repül azonban ez pár havonta felröppen de vagy erősen torzul az info mire nem belsoshoz eljut vagy kurvajol csinálja azt h kihúzza magát a szarbol ennyi.
Valamint nehéz objektív el lenni mert 2 kezemen meg tudnánk számolni hányan szeretnek hogy maradjon mindenki más már azt varja mikor jelenti be távozását mert nem hogy mi amatőr érdeklődők nem tudtuk befogadni, de a katonák túlnyomó többségének is ellenszenves.
Ha Alexandra kisasszony lenne a feleségem, sosem mennék el magamtól! Vagy hogy lemond??? Ja, igen....Na jó... Nekem az is jó ha nem magától megy el
A lófejű??? GratulálokHa Alexandra kisasszony lenne a feleségem, sosem mennék el magamtól! Vagy hogy lemond??? Ja, igen....
Tudod hol a helye a válogatós fasznak?A lófejű??? Gratulálok
Hogy fog hiányozni ez a buzgómócsing, semmitmondó bohóc. De biztos nem hagyják az út szélén a Bentley-ben..... Kiváló nagykövet lesz Elefántcsontparton. De az is jobb lesz, onnan kevesebb kárt tud okozni. Remélem az utódja első intézkedése lesz a megrendelt L-39-ek eladása Ghánának vagy akár Csádnak.Elvileg elégedetlenek vele és repül azonban ez pár havonta felröppen de vagy erősen torzul az info mire nem belsoshoz eljut vagy kurvajol csinálja azt h kihúzza magát a szarbol ennyi.
Valamint nehéz objektív el lenni mert 2 kezemen meg tudnánk számolni hányan szeretnek hogy maradjon mindenki más már azt varja mikor jelenti be távozását mert nem hogy mi amatőr érdeklődők nem tudtuk befogadni, de a katonák túlnyomó többségének is ellenszenves.
Nem igazán hiszek már a bobo megy pletykáknak és sose lehet tudni hogy nem e lesz rosszabb mert az bizony mindig lehetHogy fog hiányozni ez a buzgómócsing, semmitmondó bohóc. De biztos nem hagyják az út szélén a Bentley-ben..... Kiváló nagykövet lesz Elefántcsontparton. De az is jobb lesz, onnan kevesebb kárt tud okozni. Remélem az utódja első intézkedése lesz a megrendelt L-39-ek eladása Ghánának vagy akár Csádnak.