Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valaki mondja meg, hogy ezt hogy? Nem hiszem el, hogy sok évtized alatt senkinek nem tűnt fel egy 50 tonnás tankPárduc tankot tartott a hátsó kertben a német kisnyugdíjas
Egy németországi nyugdíjast ítéltek el illegális fegyvertartásért, miután kiderült, hogy otthonában második világháborús fegyverek teljes arzenálját tárolja, beleértve egy harckocsit, több mint 1...www.vadhajtasok.hu
Tudták...télen havat takarított vele.Valaki mondja meg, hogy ezt hogy? Nem hiszem el, hogy sok évtized alatt senkinek nem tűnt fel egy 50 tonnás tank
De pont ez az, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy azt nem a bundeswehr küldte?Tudták...télen havat takarított vele.
Meglepődnél, mi minden van az itthoni tanyavilágbanDe pont ez az, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy azt nem a bundeswehr küldte?
Vagy ez így ment, hogy te Hans nem ugrunk el Párizsba?
Dehogynem, várjatok, csak beröffentem a Párduct!
Amióta belefutottam egy első vhs rohamos felszerelésbe nehéz meglepni. Itt se annyira a tank lep meg, hanem az, hogy senki nem is érdeklődött, hogy ez most hogy? Érted kimegy havat kotorni vele, majd 30 évvel később esik le, hogy nem is lehetne tankjaMeglepődnél, mi minden van az itthoni tanyavilágban
A tanyasiak nem marják egymást, mert egymásra vannak utalva. Amíg nem az én földemen fordul meg a bmp-vel, addig béke van Főleg, h ha elakadok a trakival, ő húz ki.Amióta belefutottam egy első vhs rohamos felszerelésbe nehéz meglepni. Itt se annyira a tank lep meg, hanem az, hogy senki nem is érdeklődött, hogy ez most hogy? Érted kimegy havat kotorni vele, majd 30 évvel később esik le, hogy nem is lehetne tankja
De ez egy városA tanyasiak nem marják egymást, mert egymásra vannak utalva. Amíg nem az én földemen fordul meg a bmp-vel, addig béke van Főleg, h ha elakadok a trakival, ő húz ki.
Azt hitték, hogy furcsa alakú kerti törpe, vagy a LEGO Technic legújabb készlete.De ez egy város
Most komolyan, mi a meglepőbb?Azt hitték, hogy furcsa alakú kerti törpe, vagy a LEGO Technic legújabb készlete.
Jó, hát néha kölcsönadta az öreg Jürgenéknek, akik nosztalgiabulikat csaptak Hugo Boss egyenruhában, és a város polgija meg szemet húnyt a dolog felett, mert csak angol gépeket lőttek a légvédelmi löveggelMost komolyan, mi a meglepőbb?
A-működő Párduc harckocsi a kertbem.
B-A férfiak is szülhetnek gyereket
Erről van szó. Eddig béke volt, nem jelentgették egymást, de aztán odaköltözött odaköltözött egy vaskalapos kiállhatatlan úútálatos acsarkodó, az meg feljelent mindenkit.A tanyasiak nem marják egymást, mert egymásra vannak utalva. Amíg nem az én földemen fordul meg a bmp-vel, addig béke van Főleg, h ha elakadok a trakival, ő húz ki.
Sajnos ez a valóság:elkezdenek kerítést épiteni, leláncolni a behajtót, hogy 80 métert kelljen tolatni ha szembejön valaki, zavarja őket a fűnyiró, a tehenek, az a pár buli évente, a harangszó meg a párduc a fészerbenErről van szó. Eddig béke volt, nem jelentgették egymást, de aztán odaköltözött odaköltözött egy vaskalapos kiállhatatlan úútálatos acsarkodó, az meg feljelent mindenkit.
Megjelennek a sokpénzű városlakók, pázsit, meg cicikutyi, oszt büdös a trágya....Sajnos ez a valóság:elkezdenek kerítést épiteni, leláncolni a behajtót, hogy 80 métert kelljen tolatni ha szembejön valaki, zavarja őket a fűnyiró, a tehenek, az a pár buli évente, a harangszó meg a párduc a fészerben
Nálunk ebből haditechnikai parkot csinálnak, nem elítélik az illetőt.Párduc tankot tartott a hátsó kertben a német kisnyugdíjas
Egy németországi nyugdíjast ítéltek el illegális fegyvertartásért, miután kiderült, hogy otthonában második világháborús fegyverek teljes arzenálját tárolja, beleértve egy harckocsit, több mint 1...www.vadhajtasok.hu
Lehet, hogy érdeklődött, de az történt, mint amikor a Macskafogóban Giovanni Gatto fogadást adott az elnöknek ...Amióta belefutottam egy első vhs rohamos felszerelésbe nehéz meglepni. Itt se annyira a tank lep meg, hanem az, hogy senki nem is érdeklődött, hogy ez most hogy? Érted kimegy havat kotorni vele, majd 30 évvel később esik le, hogy nem is lehetne tankja