W
Wilson
Guest
burgenlandi covid lottóÖtös vagy skandináv lottó?
Nem mindegy!

Átirányítási figyelmeztetés
www.google.com
burgenlandi covid lottóÖtös vagy skandináv lottó?
Nem mindegy!

kurvajó vidi
zseni aki csináltaEPIC.kurvajó vidizseni aki csinálta
(kommentekből is érdemes csemegézni)
Infantry: Hates on the MP's Also Infantry: Become cops after leaving the military
![]()
Kézigránáttal akartak kapát szerelni Őrbottyánban | Mandiner
Pedig a férfinek volt kalapácsa is.mandiner.hu
Sas, héja is bántja...meg igazi fecske mágnes (darazsat remélnek gondolom) mind.![]()
Nem, senki sem mondta, hogy egy kalap szar. Hanem az a verzió amit teszteltünk tizenéve érzékeny a koszra és inkább rendőrségi/terrorelhárító feladatokra optimális mint harctérre. (a Gepárd 1-5 ig az ami szar) Szerinted a gyártó azóta nem nyúlt hozzá?
Felkészül, 1,2,3...T-72 modernizációóóó!Emlékeim szerint a Gepárdot szaroztam egyértelműen és a Hiúzt katonai felhasználasra. Persze az SF is katona csak más kávéház.

Megadnád ezt toi toi mértékben? Mert sajnos a SI mertékegységeket nem értem!Nekem a kedvencem a cikkben, hogy "kevesebb, mint 3 méter hosszú". Le voltam döbbenve. Minimum 5 méteresre saccoltam volna.![]()

Jaj elnézést, butuska voltam. Csak ledöbbentem, hogy a cikk azt írja, hogy kevesebb, mint 1,287 toi toi hosszú a fegyver, mert én minimum 2,145 toi toi-nak tippeltem.Megadnád ezt toi toi mértékben? Mert sajnos a SI mertékegységeket nem értem!![]()
Na ugye hogy egyszerűbb és érthetőbb így! Használjátok azért van!Jaj elnézést, butuska voltam. Csak ledöbbentem, hogy a cikk azt írja, hogy kevesebb, mint 1,287 toi toi hosszú a fegyver, mert én minimum 2,145 toi toi-nak tippeltem.

Nem jól számoltad. Egy standard mobil wc 106 cm széles.Jaj elnézést, butuska voltam. Csak ledöbbentem, hogy a cikk azt írja, hogy kevesebb, mint 1,287 toi toi hosszú a fegyver, mert én minimum 2,145 toi toi-nak tippeltem.
Akkor ezt tisztázni kell, mert a Lynx gyár toi toi-zásakor itt a fórumon a magasság lett megadva 2,33 méterben. Én azt vettem alap mértékegységnek. De a HTKA kezdőlapra ki lehetne írni, hogy akkor mit veszünk alapnak a számításkor, hogy ne legyenek félreértések. Bocsánat.Nem jól számoltad. Egy standard mobil wc 106 cm széles.
Mobil WC
Mobil WC kölcsönzés - mobil wc típusok: standard, daruzható, komfort és special (mozgáskorlátozottak részére). 06 70 360-6033 - Non-stop szolgáltatás: kihelyezés, karbantartás az ország egész területénwww.mobiltoalett.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..