Én azért a lelkem mélyén reménykedtem benne,hogy legalább 1 eltalálja azt a brutál nagy zöld területet....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A képességek pontosan körül vannak irva!
Ez már az új ukrán gyakorló?
Majd ha szerecsenek potyognak az égbőlÉn azért a lelkem mélyén reménykedtem benne,hogy legalább 1 eltalálja azt a brutál nagy zöld területet....
Eredetileg acél vázon rétegelt kompzit páncélzata lenne, de nagy az infláció és amúgy is csórók vagyunk, nekünk biliacélból (5-ös kazánlemez) gyártották az egészet.@krisss van olyan technikai érdekesség, amit esetleg megoszthatsz velünk?
Wow! RGB diszkófények! Hány wattos hangrendszer?Állítható színű van.
Diszkóba is mehettek majd veleÁllítható színű van.
Engem átbasztak, azt mondták furnérlemez.Eredetileg acél vázon rétegelt kompzit páncélzata lenne, de nagy az infláció és amúgy is csórók vagyunk, nekünk biliacélból (5-ös kazánlemez) gyártották az egészet.
Ha van játszótérhasználó korú gyerek a családban, akkor ott van az ország talán legjobb ingyenes játszótere mellette, a városligeti nagyjátszótér, vagy egyébként.Talán így jobb a téma iránt èrdeklődőknek.
Na most írjatok indokokat hogy győzzem meg Asszonyt miért is èri meg 200km-t kocsikázni egy tank miatt vasárnap.
https://ligetbudapest.hu/megujulo-varosliget/muzeum-melygarazs-varosliget ?Én felugrok, vagy 80 km re van... Felkiáltással, vagy kéz felnyújtással jelezzük hogy HTKA jelen van? Parkolni merre lehet a közelben? Nincs valami nagyobb parkoló? Lesz még ott valaki?
A néprajzi múzeumnak van egy nagy új mélygarázsa.Én felugrok, vagy 80 km re van... Felkiáltással, vagy kéz felnyújtással jelezzük hogy HTKA jelen van? Parkolni merre lehet a közelben? Nincs valami nagyobb parkoló? Lesz még ott valaki?
-különben inni fogsz mindennapTalán így jobb a téma iránt èrdeklődőknek.
Na most írjatok indokokat hogy győzzem meg Asszonyt miért is èri meg 200km-t kocsikázni egy tank miatt vasárnap.
Ivás teljesítve.-különben inni fogsz mindennap
-a lakásban szerelsz olajos autóalkatrészeket
-depressziós leszel
-esténként híradót fogsz nézni és mint az öregek, hangosan vitatkozol a műsorral
Vaaaaagy, nem mondod el neki, hová mentek, meglepetés!!!
Akkor azért kell feljönnötök, mert különben én megyek el hozzátok és egész nap nézek be az ablakon mozdulatlanul. Már ha nem emeleten laksz.Ivás teljesítve.
Depresszió teljesítve.
Híradó/vita teljesítve.
Autót részegen a híradó közbe nem szerelek.
Főleg mert depressziósan szarra csinálnám.
Kertesház.Akkor azért kell feljönnötök, mert különben én megyek el hozzátok és egész nap nézek be az ablakon mozdulatlanul. Már ha nem emeleten laksz.
Tőlem acsaroghatnak egész nap, legalább hatásosabb lesz mikor azt mondod asszonynak, hogy látod, mondtam, hogy fel kellett volna mennünk megnézni azt a 'tankot'Kertesház.
Hozz kolbászt a 2 kutyának.
Azzal simán megveszed őket.
Előbb lefuttatnak egy tendert.A Cseh fórum vajon mikor hozza le a Lynx érkezését ?