Pocakmarci is különleges.![]()
Anutám szerint én is az vagyok!
Pocakmarci is különleges.![]()
Egy jó pacal után én is úgy nézek ki mint egy 6 hónapos gravida! Ikerterhesség ráadásul farfekvéssel!Anutám szerint én is az vagyok!
ha délután bepihenek még a magzatmozgásokat is érzem!

A kínaiak megtiktokolják az európai lőszargyártást!![]()
Egészen elképesztő kifogással állt elő a lőszergyártó óriáscég: egyetlen, abszurd oka van annak, hogy nem tudnak segíteni Ukrajnának
Nem tud annyi lőszert gyártani a norvég Nammo vállalat, Európa egyik legnagyobb lőszergyártója, amekkora igény lenne termékeire, mivel egy térségben működő TikTok adatközpont szerintük monopolizálja a régió áramellátását – írja a Guardian.www.portfolio.hu
Pont oda,Pont a tiktok server,bakker.
![]()
A kínaiak megtiktokolják az európai lőszargyártást!

Megmondta az USA hogy Kína a Tiktokkal kémkedik meg veszélyt jelent a világra. Akkor röhögtem rajta, de most olvasva a cikket ….![]()
Egészen elképesztő kifogással állt elő a lőszergyártó óriáscég: egyetlen, abszurd oka van annak, hogy nem tudnak segíteni Ukrajnának
Nem tud annyi lőszert gyártani a norvég Nammo vállalat, Európa egyik legnagyobb lőszergyártója, amekkora igény lenne termékeire, mivel egy térségben működő TikTok adatközpont szerintük monopolizálja a régió áramellátását – írja a Guardian.www.portfolio.hu
Pont oda,Pont a tiktok server,bakker.
![]()

A Nammo nem tudja kibőviteni a termelését, mert a környéken 3 datacenter van, ahol többek között a TikTok adatait is tárolják. Ezen túlmenően tovābbi 3 datacenterre szerződtek le 2025-ig.Megmondta az USA hogy Kína a Tiktokkal kémkedik meg veszélyt jelent a világra. Akkor röhögtem rajta, de most olvasva a cikket ….![]()
Csak aztán meg ne lepődjünk!
Április 1.

soldat-und-technik.de

Szerinted ekkora összegű lőszert 1 év alatt tervezünk ellőni?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..