Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

After successfully attracting funding from Pepsi, the famous Red Arrows are to be painted Blue...

pepsihawkt1.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Biztos hogy ekkora a méret különbség?
E hajókat ugye nem péncélozzák lényegében /páncélzatuk titkos jelen esetben ez azt jelenti hogy nincs /esetleg fegyverraktárak körül, hajtómű körül valami/
mert ha a cdg páncélozott lenne az magyarázná a méret különbséget.
A cdg valami 42.000 brt körül van
ennyivel a QE és a PoW nem ennyivel nagyobbak.
Mi lehet a magyarázat a képen látottaknak?

E hajókat ugye nem péncélozzák lényegében /páncélzatuk titkos jelen esetben ez azt jelenti hogy nincs /esetleg fegyverraktárak körül, hajtómű körül valami/

Valószínűleg az hogy az "Imperialist Memes for Empire Loving Teens" oldalról van a kép...
A QE is kétszer akkora a képen mint a PoW.

Ez a kep a qe folott keszult a masik ketto jobbra tabolabb van+az optika is torzitott.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Amikor találgattuk, hogy mi az a +1 milliátd euro, akkor kriss elmondta, hogy:

• nem a skyranger
  • nem a strike shield
  • van mögötte tartalom, nem drágulást jelent
  • örülni fogunk neki, amikor megtudjuk :)
RM dildo gyártás! Az nem a skyranger nem is a strike shield van benne tartalom, nem nagy dragulást jelnt és hát hogy ki mennyire fog örülni neki azt kérdezze meg otthon az asszonyt!:rolleyes:

• Tetszik
Reactions: Centquri prime
Nem. A +1 milliárd csak a lynxet érinti.
szerintem a tökéletes festés kikutatására van a +1 milliárd , és ezért mondta Kriss hogy örülni fogunk neki , mert megalkotják a tökéletes festést , és végre minden vitának vége lesz

vagy második tippem ,

Az integrált taktikai toi toi wc modult hozzák létre a pénzből ... Gondoljatok bele , egy fesztiválon ha nincs elég toi toi wc az humanitárius katasztrófához vezethett , ilyenkor a katasztrófa védelemnek és a honvédségnek kell megoldani a felmerülő problémát .... na már most toi toi wc-ket eljutatni egy fesztivál közepére igényli a STANAG 5-ös védelmet és a lánctalpakat

szerintem a tökéletes festés kikutatására van a +1 milliárd , és ezért mondta Kriss hogy örülni fogunk neki , mert megalkotják a tökéletes festést , és végre minden vitának vége lesz

vagy második tippem ,

Az integrált taktikai toi toi wc modult hozzák létre a pénzből ... Gondoljatok bele , egy fesztiválon ha nincs elég toi toi wc az humanitárius katasztrófához vezethett , ilyenkor a katasztrófa védelemnek és a honvédségnek kell megoldani a felmerülő problémát .... na már most toi toi wc-ket eljutatni egy fesztivál közepére igényli a STANAG 5-ös védelmet és a lánctalpakat
Ha bevinni nem is, de a kifelé szállításhoz én riadóztatnám a VV-t is :D

• Tetszik
Reactions: Centquri prime

vagy második tippem ,

Szerintem, ha sikerülne kikutatni az orosz katonai repülőeszközökön előforduló piros csillag festékanyagát, akkor az megérne kétmilliárdot is. Gondoljunk bele - legyen bármilyen megsemmisítő is a találat avagy rommá/hamuvá éghet az egész repülő - de egy biztos: a piros csillag sértetlen és a környékén is szerkezetileg ép marad a konstrukció ... :)

Szerintem az oroszok is itt szúrják el, hogy nem festik az egész gépet azzal a festékkel. Legalább STANAG 9999 ... Na ez lenne az igazi "tökéletes festés" ... :D

Szerintem, ha sikerülne kikutatni az orosz katonai repülőeszközökön előforduló piros csillag festékanyagát, akkor az megérne kétmilliárdot is.
Nos anno verseny volty Gyurcsány Ferenc arcbőréért a roscosmos és a nasa között, mivel megbízható adatok alapján, az eddig használt anyagokhoz képest 100x erősebb mint hőpajzs. Ezek szerint a roscosmos nyert.