Vajon ki lesz olyan elvetemült hogy meghallgassa?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vajon ki lesz olyan elvetemült hogy meghallgassa?
Hát annak a terméknek nagyon prémiumnak kell legyen akkorAki meghallgatja kap egy érdekes termékbemutatóval egybekötött utazást tőlem!
Mentős az úriember napokig sárkányt fogsz látni a konyhábanHát annak a terméknek nagyon prémiumnak kell legyen akkor
Meglátogatja az anyósa tán?Mentős az úriember napokig sárkányt fogsz látni a konyhában
És mennyit ittál közbe ?Meghallgattam majdnem végig. Összeszedetten beszélt az eddigi önmagàhoz képest. Semmi újat nem mondott, de az eddigieket nagyon. Kultúràlt interjú lett, ha valaki eddig nem figyelt rà és új a haderôfejlesztés neki, annak megfelelô minden téren.
Intravénásan túlaltatod,majd defibrillálod...Aki meghallgatja kap egy érdekes termékbemutatóval egybekötött utazást tőlem!
Csak majdnem elaludtam egy ponton, de ez nem Bobó hibaja volt, csak nagyon fàradt vagyok.És mennyit ittál közbe ?
Hàt, ha menet közben fórumozol, remélem helyszíni bírsàgként kiràngatnak az autóból és eltörik a kezed-làbad.Holnap meghallgatom úgyis levezetek pár 100 km-t. Már bejelöltem,
Bár vezetés közben nehéz forumozni. A hülye német kamionok az autópályán 90-el előzgetnek, egy hosszabb szó és a seggükben vagyok...
Jó majd az anyós ülésen. Egyébként igazad van, rossz szokás!!Hàt, ha menet közben fórumozol, remélem helyszíni bírsàgként kiràngatnak az autóból és eltörik a kezed-làbad.
Én nem a pénzbírsàgra gondolnék, hanem arra, hogy simàn megnyomoríthatsz, kiírthatsz egy csalàdot is, mert fasz vagy az úton 140-nel, aki éppen most csak úgy nem figyel oda. Ez nem rossz szokàs, hanem hazàrdjàték màsok életével.Jó majd az anyós ülésen. Egyébként igazad van, rossz szokás!!
Nézd az osztrakoknál meg sem próbálom ott erős a szigor, még a követési távolságra is megbxsz a kamera...
Meg van az anesztéziám, dolgoztam ITo-n is simán elaltatlak, hogy észre sem veszed!Intravénásan túlaltatod,majd defibrillálod...
És mindezt érintésmentesen, online!Meg van az anesztéziám, dolgoztam ITo-n is simán elaltatlak, hogy észre sem veszed!
A 6 Lynx 3-2-1-es piramisban egymàson, és a legfelsôn érintô kerékkel jàró rotorral kétoldalt lebegô H225M-ek.Azért jól mutatna a Hősök terén díszletnek 20-án a tisztavatón 6 lynx + a két H225M helikopter.
+ Chuck Norris spárgában köztük.A 6 Lynx 3-2-1-es piramisban egymàson, és a legfelsôn érintô kerékkel jàró rotorral kétoldalt lebegô H225M-ek.