Hiszek neked csak engem meglepett a dolog.Én kaptam a telepítésére és a felszedésére is kiképzést és képeztem is telepítésre.
Hiszek neked csak engem meglepett a dolog.Én kaptam a telepítésére és a felszedésére is kiképzést és képeztem is telepítésre.
Ami van azt kiskezeddel telepíted.Én úgy tudtam semmi aknánk sincsen! Volt anno róla szó, hogy kellenének aknatelepítő járművek meg minden...
Akkor ez egy amolyan ultesd magad akcio?Ami van azt kiskezeddel telepíted.
A jovoert szlogennelIlyen minenwrfer skorpion kategóriás dologra gondolhatott az olvttars. Volt annak valami vsz megfelelője is, nekünk is volt, nem tudom, mennyire lett megőrizve.Ami van azt kiskezeddel telepíted.
DeNem ez az az akna amit ha telepízettél és aktiváltad 60-90(?) nap után deaktiválódik?
Mikor vegetert a teszt a T 54 kintmaradt egy jodarabig, es tovabbi egyeni teszteknek lett alavetve. Ezek nem hivatalos akciok voltak sokszor inkabb a szorakozas vagy kivancsisag hajtotta ezeket az akciokat sem mint a tudomanyos megkozelites.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..