Nem tudom miert turaztatod ezt a btr modernizaciot nem lesz semmi ilyesmi.
Az 500e(+) $-os Cummungs motor+váltós csapatnak ment igazán a hsz-em, hogy van Élet a Cumming motorok nélkül is, lenne sokkal fontosabb feladat a motor+váltónál és van és költséghatékonyabb megoldás is=> kicsivel gyenguszabb motorral (valóban), de maradna pénz (a Választásokon kívül) másra is: pót-páncélozás, HWMPE, BMS, ...

Jut eszembe: A "Nem tudom miért túráztatod ..." hsz, akkor jár nekik is! ;)

.

Az 500e(+) $-os Cummungs motor+váltós csapatnak ment igazán a hsz-em, hogy van Élet a Cumming motorok nélkül is, lenne sokkal fontosabb feladat a motor+váltónál és van és költséghatékonyabb megoldás is=> kicsivel gyenguszabb motorral (valóban), de maradna pénz (a Választásokon kívül) másra is: pót-páncélozás, HWMPE, BMS, ...

Jut eszembe: A "Nem tudom miért túráztatod ..." hsz, akkor jár nekik is! ;)

.
https://shop.4btengines.com/shop/di...s/cummins-isl-8-9-l-long-block-diesel-engine/
Nincs száz lepedő a kettő együtt se.

A legdrágább dolog egyébként a digitális rádió+plusz fegyvertorony és szenzorok ez így kb az ár 60%-át teszi ki (bárminek), a többi az apró.

• Tetszik
Reactions: Negan and Pogány
https://shop.4btengines.com/shop/di...s/cummins-isl-8-9-l-long-block-diesel-engine/
Nincs száz lepedő a kettő együtt se.

A legdrágább dolog egyébként a digitális rádió+plusz fegyvertorony és szenzorok ez így kb az ár 60%-át teszi ki (bárminek), a többi az apró.

Valaki írta korábban az 500e $-os árat. Akkor azt félreértettem. :rolleyes:

A Cummings motor-váltóval sem fog tudni szegény BTR rendesen megállni, SŐT!

Kb. két elpazarolt (eredeti) gumi-garnitúrából meg-lenne az eredeti motor tuning/modernizálás 300-320 LE-re, +50% élettartammal! ... fent van a neten 4-5 "recept"! :oops:

A 3. váltás gumiabroncs árából meg a Műegyetemisek összeraknának egy robotváltót, az eredtihez! ;)

A hiper-szuper csilliárd-€-s NATO-kompatibilis rádió helyett 1-2 tucatszor javasolgattuk 4-5-6-an már a civil titkosítottból "hekkelt" rendszert, ami tized-áras(se)! ... a területvédelmiseknek bőven jó, és oda nem is lenne követelmény a NATO-bla-bla-bla(nevezzük nevén: pénzszivattyús) kütyü ...
Ugyanúgy nem lehet(ne) feltörni, mint a Telegramm-os rendszert, amiért --a "hátsó-kapuért":cool: -- lekapcsolták a reptéren --"jogállamiasan" az orosz tulajdonost a Francúzok!
...már 15 éve is hekkelgettek ilyenek a BME-n! :oops:

A "Nem-akarásnak..." tudjuk a folytatását! Látom naponta.... :mad:

.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Valaki írta korábban az 500e $-os árat
Szerintem giskard tippelte a teljes alvàz+ futómű helyreállítást és újramototizàlást annyira.

Az mèg kb helytálló.is.

A gumizàst pedig már megoldották. Olcsóbb is tartósabb is mint az eredeti. Az modernizaciótól függetlenül cserélve lesz.