Kb. kilenc hónap után végre hazatért. Elég hosszúra nyúlt ez a karbantartás.Ha valaki talál róla 2024 júliusi vagy az után készült képet, linkelje már be ide... előre is köszönöm.
Kb. kilenc hónap után végre hazatért. Elég hosszúra nyúlt ez a karbantartás.Ha valaki talál róla 2024 júliusi vagy az után készült képet, linkelje már be ide... előre is köszönöm.
Lakatos nem ért ráKb. kilenc hónap után végre hazatért. Elég hosszúra nyúlt ez a karbantartás.
Az izraeli BIRD Aerosystems cég további megrendelést kapott AeroShield rakétavédelmi rendszerére, amely az SPREOS (Self Protection Radar Electro-Optic System) DIRCM-et tartalmazza.
Amint azt a vállalat megjegyezte, a régi NATO-ügyféltől kapott megrendelés a VIP Dassault Falcon 7X és az Airbus A319 repülőgépeket fejlett ellenintézkedésekkel látja el a rakétafenyegetésekkel szemben. A szállítás 2025-re várható, és magában foglalja a rendszerkarbantartási szolgáltatásokat is.
Ez megéri a külön linkelt képeket, mit is kell keresnünk idővel:Bird Aerosystems receives follow-on Aeroshield order from NATO customer...
“The order, placed by a long-standing NATO client, includes the supply of systems to protect the VIP Dassault Falcon 7X and Airbus A319 aircraft. Delivery is expected in 2025 and also includes system maintenance services,” Bird stated in a press release.This suggests the client could be the Hungarian Air Force (HAF), which in 2018 purchased two Airbus A319 aircraft (registration numbers 604 and 605) as military troop carriers and two Dassault Falcon 7X business jets (registration numbers 606 and 607) as multi-purpose transport and courier aircraft.Bird AeroSystems announced on 27 March 2024 that it had successfully installed its SPREOS DIRCM system and AMPS “on multiple Airbus A319 aircraft for an undisclosed European customer”, which ESD believed at the time to be the HAF. It is thus possible that further work has been done on the HAF’s A319s while also fitting out its Falcon 7Xs.
Azt lehet nézni, hogy jól néz kil.Rajta van a DIRCM vagy mit kell nézni?
Megint már egy hónapja Franciaországban van... furcsa hogy szűk 4 hónap után mit csinál ott már megint és ennyi ideig. Nagyon sok probléma van az öregedő géppel vagy valami nagy átalakítás lehet? Vagy ha most van az előírt időközi javítás, akkor mit csináltak vele előtte 9 hónapig?Kb. kilenc hónap után végre hazatért. Elég hosszúra nyúlt ez a karbantartás.
Mostanában nem először látom gyakorolni Kecskeméten -ahogy most is-,...lehet valamit bütyköltek rajta:Megint már egy hónapja Franciaországban van... furcsa hogy szűk 4 hónap után mit csinál ott már megint és ennyi ideig. Nagyon sok probléma van az öregedő géppel vagy valami nagy átalakítás lehet? Vagy ha most van az előírt időközi javítás, akkor mit csináltak vele előtte 9 hónapig?
Ha tippelnem kellene akkor valamelyik új Falcon pilótajelölt gyakorol vagy ahogy te is írod valami javítás utáni ellenőrzés lehet. (Nem ez, hanem a másik van már megint eltünve.)Mostanában nem először látom gyakorolni Kecskeméten -ahogy most is-,...lehet valamit bütyköltek rajta:
jah, az más, bocsi, Silvió vidijében mint ha a 606-st láttam volna, meg pont a radaron is, azért is reagáltam.(Nem ez, hanem a másik van már megint eltünve.)
Ismét a 606-osHa tippelnem kellene akkor valamelyik új Falcon pilótajelölt gyakorol vagy ahogy te is írod valami javítás utáni ellenőrzés lehet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..