Szerintem nem gondoltad te át ezt PS dolgot, mert látom, hogy nem csak én jelentkeztem igényekkel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem nem gondoltad te át ezt PS dolgot, mert látom, hogy nem csak én jelentkeztem igényekkel.
Sokkal jobban nez ki mint ami most van. Lehet majd idovel "kifakul"?Hümmögtek, hogy nem rosszz nem rossz.
A videón magyar katonák látszódnakKi vezeti? Németek?
Ami azt illeti fingom sincs a photoshop-ról. 5 percet foglalkoztam vele, hogy megismerjem a szükséges funkciókat, másik 5 perc alatt talán ez is meglesz.Szerintem nem gondoltad te át ezt PS dolgot, mert látom, hogy nem csak én jelentkeztem igényekkel.
Vezetés tekintetében kb. ugyanaz mint az A4-es - szóval volt aki vezesse a tatai dandárnál is.Ki vezeti? Németek?
Elnézést a kései válaszért. Azért nem, mert a szükséges minimumot próbáltam prezentálni ezekkel a képekkel. Ehhez az eredményhez kevesebb, mint a felén kellene csak változtatni. A legrosszabb összetevő a sárga, de szerintem a képek jól bemutatják az antracit (inkább acélkék) hibáját is.
Ha központilag nem is lesz változás, legalább hasonlóra mókolhatják festékszórókkal a katonák, ha megengedik nekik. A legüdvösebb az volna, ha a honvédség megváltoztatná, de ahogy kompetensebb fórumozók leírták, nem lesz rá pénz szánva.
@krisss Esetleg látták katonatársaid a manipulált képeket? Ha igen, volt valami véleményük róluk?
Ha jól/jobban működne terepen, akkor b*ssza isten, olyan amilyenSokkal jobban nez ki mint ami most van. Lehet majd idovel "kifakul"?
Vezetés tekintetében kb. ugyanaz mint az A4-es - szóval volt aki vezesse a tatai dandárnál is.
Semmi gond. De azért ha nem nagy munka, készíthetnél egy képet világosabb zölddel. Talán jó lenne pont olyan zölddel, ami a BTR-eken van.Elnézést a kései válaszért. Azért nem, mert a szükséges minimumot próbáltam prezentálni ezekkel a képekkel. Ehhez az eredményhez kevesebb, mint a felén kellene csak változtatni. A legrosszabb összetevő a sárga, de szerintem a képek jól bemutatják az antracit (inkább acélkék) hibáját is.
Ha központilag nem is lesz változás, legalább hasonlóra mókolhatják festékszórókkal a katonák, ha megengedik nekik. A legüdvösebb az volna, ha a honvédség megváltoztatná, de ahogy kompetensebb fórumozók leírták, nem lesz rá pénz szánva.
@krisss Esetleg látták katonatársaid a manipulált képeket? Ha igen, volt valami véleményük róluk?
Nem lesz penz szanva az uj szin kikutatasara?Elnézést a kései válaszért. Azért nem, mert a szükséges minimumot próbáltam prezentálni ezekkel a képekkel. Ehhez az eredményhez kevesebb, mint a felén kellene csak változtatni. A legrosszabb összetevő a sárga, de szerintem a képek jól bemutatják az antracit (inkább acélkék) hibáját is.
Ahogy tanult kollégánk írta, a honvédség álláspontja szerint annyira nem rossz a meglévő, hogy vállalják a szerződésmódosítások költségeit.Nem lesz penz szanva az uj szin kikutatasara?
A
zt hinne az ember hogy arra az IFV-re ami meg nem is letezik, nem fog kelleni tobbet kolteni, csak mas osszetevokbol allna a pl. a sarga es a kek hogy ne legyen annyira rikito.
Mert esetleg az is már rég le van szerződve a színnel együtt?Ahogy tanult kollégánk írta, a honvédség álláspontja szerint annyira nem rossz a meglévő, hogy vállalják a szerződésmódosítások költségeit.
Amit viszont nem értek, hogy miért ragaszkodtak hozzá a barracudák esetében.
k. drága spéci mindennek ellenálló festék, és ezt a költséget sem akarják vállalni - lehet hogy gyári gari nem is engedi a helyben pingálásátÉs a már megkötött szerződések kifutása után magunknak is korrigálhatnánk, hiszen van rá üzemünk.
Az új cuccoknál már lehetne ez a sötétebb okker a "sárga" helyett, de úgy tűnik ez annyira nem izgat senkit "odafent"....Az új beszerzések is egy javított sémát követhetnének.
De ez mind pénz, idő, és a korábbi dilettáns hozzáállás beismerése volna.
A pzh-nál feltűnő barracudák azonosak a gépekkel.Mert esetleg az is már rég le van szerződve a színnel együtt?
Lehet hogy bangladeshi gyerekmunkások készre varrták mindet ezzel a sárgával...
k. drága spéci mindennek ellenálló festék, és ezt a költséget sem akarják vállalni - lehet hogy gyári gari nem is engedi a helyben pingálását
Az új cuccoknál már lehetne ez a sötétebb okker a "sárga" helyett, de úgy tűnik ez annyira nem izgat senkit "odafent"....
Mindegyikre lesz Barracuda - ezt mondták is valahol.A pzh-nál feltűnő barracudák azonosak a gépekkel.
Hogy van-e szerződés a teljes mennyiségre? Passz.
Időszakos újra festés talán 5-10 év múlva lesz esedékes...Igen, a drágábbikat kell használni, hiszen harcjárművekről van szó. Viszont időszakosan van újrafestése a gépeknek, akkor meg lehet ejteni.
Helyben, a Rheinmetall gyárában.
Ahogy tanult kollégánk írta, a honvédség álláspontja szerint annyira nem rossz a meglévő, hogy vállalják a szerződésmódosítások költségeit.
Amit viszont nem értek, hogy miért ragaszkodtak hozzá a barracudák esetében. És a már megkötött szerződések kifutása után magunknak is korrigálhatnánk, hiszen van rá üzemünk.
Az új beszerzések is egy javított sémát követhetnének.
De ez mind pénz, idő, és a korábbi dilettáns hozzáállás beismerése volna.
Sokba, mivel ezeket már akkor megrendelték amikor megkototték a szerződést...Nem csináltam még ilyet, ezért őszinte érdeklődéssel kérdezem, hogy mennyibe kerülne szólni, hogy a mostani nem is tudom mi helyett RAL 1024-el kérjük festeni a többit?
Olcsóbb, ha magunknak átfújjuk a sárgát.Nem csináltam még ilyet, ezért őszinte érdeklődéssel kérdezem, hogy mennyibe kerülne szólni, hogy a mostani nem is tudom mi helyett RAL 1024-el kérjük festeni a többit?
már ha engedi a szerződés apróbetűs része...Olcsóbb, ha magunknak átfújjuk a sárgát.