A barracuda anyagában színezett? Annál is működik a mókolás?Olcsóbb, ha magunknak átfújjuk a sárgát.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A barracuda anyagában színezett? Annál is működik a mókolás?Olcsóbb, ha magunknak átfújjuk a sárgát.
ahhoz inkább senki ne nyúljon mert a végél elromlik az infra és radar álca funkciója - pedig kb. ez az egész lényege. Fontosabb mint a konkrét színe.A barracuda anyagában színezett? Annál is működik a mókolás?
Azt a sárga dzsekis bácsit el tudnátok tünteni a képről!?
A RCWS-t igazán rajta hagyhattad volna...
Tudhatnád, hogy az a raktárban van a rendszámok mellett. Csak vásári és ünnepnapokon, esetleg miniszteri élményvezetések alkalmával (minden kedd és csütörtök) van elővéve.A RCWS-t igazán rajta hagyhattad volna...
De az a sárga kabátos bácsi nagyon idegesítő volt!Tudhatnád, hogy az a raktárban van a rendszámok mellett. Csak vásári és ünnepnapokon, esetleg miniszteri élményvezetések alkalmával (minden kedd és csütörtök) van elővéve.
Igen anyagában színezett.A barracuda anyagában színezett? Annál is működik a mókolás?
A barracuda anyagában színezett? Annál is működik a mókolás?
Igen anyagában színezett.
Nem hiszem, hogy a festék ott a lényeg, szerintem az anyag.A Barracudának viszont NIR-ben is rejtenie kell, nem?
Akkor akármilyen festékkel nem festhető, mert akkor tisztán kirí majd. Trükkös tartomány az.
Ha ráfújsz egy nem NIR festéket akkor ahol lefújtad vilàgítani fog.Nem hiszem, hogy a festék ott a lényeg, szerintem az anyag.
Az infrafényben, de a hőrejtő képessége megmarad.Ha ráfújsz egy nem NIR festéket akkor ahol lefújtad vilàgítani fog.
A NIR az infrát jelenti nem a hőtAz infrafényben, de a hőrejtő képessége megmarad.
Az infrafényben, de a hőrejtő képessége megmarad.
A 2015m egyenruha színeivel készítettél már képet?Elnézést a kései válaszért. Azért nem, mert a szükséges minimumot próbáltam prezentálni ezekkel a képekkel. Ehhez az eredményhez kevesebb, mint a felén kellene csak változtatni. A legrosszabb összetevő a sárga, de szerintem a képek jól bemutatják az antracit (inkább acélkék) hibáját is.
Ha központilag nem is lesz változás, legalább hasonlóra mókolhatják festékszórókkal a katonák, ha megengedik nekik. A legüdvösebb az volna, ha a honvédség megváltoztatná, de ahogy kompetensebb fórumozók leírták, nem lesz rá pénz szánva.
@krisss Esetleg látták katonatársaid a manipulált képeket? Ha igen, volt valami véleményük róluk?
Nem. Az idézett hozzászólásomban meg is magyaráztam miért így csináltam. Talán erre van a nullánál nagyobb esély. Ha az egészet újracsinálnák, ami teljesen valószínűtlen, akkor már inkább maradjanak a honvédség eredeti igényénél, a homogén adaptive green-nél.A 2015m egyenruha színeivel készítettél már képet?
viccen kívül: ilyen marad a színe?Hogy itt is meg legyen, ne csak a RMHU topicban
Elkészült az első itthoni Lynx
Rheinmetall builds first Lynx KF41 infantry fighting vehicle for Hunga
google_ad_client = "pub-4068738923530102"; /* 468x15 data sheet menu top dark green */ google_ad_slot = "3500417247"; google_ad_width = 468; gowww.armyrecognition.com
Lényegesebb infók:
- se RM, se HM, se MH oldalon még nincs kint eddig
- a szokásos tesztek után 2024 közepén adják át a Honvédségnek
Nyugodtan maradhat ilyen a szine.Ez egy egész jó alapszin.Harchelyzetben úgy is az aktuális harctéri állapotoknak megfelelően le kell álcázni a gépeket.viccen kívül: ilyen marad a színe?
Szerintem is elég a zöld festés, ha Barracuda van jól megcsinálva - akár többféle, a évszakhoz igazodóan...Nyugodtan maradhat ilyen a szine.Ez egy egész jó alapszin.Harchelyzetben úgy is az aktuális harctéri állapotoknak megfelelően le kell álcázni a gépeket.
Olyan festésmintát meg úgy sem lehet csinálni,ami mindenhova jó-tök felesleges ez a fórumos festési mizéria
A honvédség szerint is.Szerintem is elég a zöld festés, ha Barracuda van jól megcsinálva - akár többféle, a évszakhoz igazodóan...