Nomádra gondolsz?Akkor asszem eldőlt a rejtőszín polémia és jó irányba.
Szerintem is az a legjobb a 3 közül
OFFHáború eseten 20 perc az adott évszakhoz tájhoz igazítani. Meg kb 20ezer forint : https://www.motipspray.hu/webshop/festekek/motip_camouflage/motip-camouflage-alcazo-festek-400-ml/
a diszperzit egyszerübb gyorsabb olcsobbHáború eseten 20 perc az adott évszakhoz tájhoz igazítani. Meg kb 20ezer forint : https://www.motipspray.hu/webshop/festekek/motip_camouflage/motip-camouflage-alcazo-festek-400-ml/
de a legjobb rejtőszinük van ennek hálaOFF
Szerintem összesen nem költöttek 20.000Ft-ot a T-72-esekre az elmúlt 25 évben.
ON
Elfogadom! Bár 20 ezer ft az két gázfröccs áraa diszperzit egyszerübb gyorsabb olcsobb
Látod milyen jól elbújtak?En meg nem láttam előben.
Szerintem teljesen mindegy, hogy most milyen a festés.
Ők (lesznek) az ellenerő század... majd járnak ide gyakorolni a külföldiek, mint egykor a MiG-29-esek ellen.Más kérdés, nekünk illett volna erre a mintára átfesteni a T-72-es harckocsikat is. Lévén, azok is azon alegység harcjárművei. Na jó, azok nem kaphatnak még egy új álcázófestést se, ezt tudjuk évtizedek óta. Nincs rá büdzsé.
Én nem erre gondoltam, hanem háborús helyzetre. Ebben egyetértek!Nagyon nem, Ez nem egy Playmobil kalózcsapat, vagy indiántábor, ahol érdemes mindenféle színben pompázni ,hogy a gyerekek érdeklődését még jobban felkeltse a játék. Egy hadsereg alapvetően a megjelenésére is ad. Az egységes megjelenés, ugyan olyan fontos része egy haderőnek, mint a fegyelem. Ez egy fontos dolog. Ma elmegyünk egy gyakorlatra, ahol ott a Leopárd, a T-72, a BTR, a Gidrán. Mind más festésben. Nagyon szerencsétlen dolognak érzem. Amikor felsorakoznak, egy eligazításra, vagy sajtó szemlére, úgy néznek ki, mint egy cigánykaraván. Már bocs a hasonlatért... Akkor még a győri KUB légvédelmi rakéta komplexumokat nem is említettem, mert azoknak megint egy másféle álcázófestésük van.
AZ egyiket a Gidránéra, a másikat Leopardéra.Egy BTR-t és egy T-72-t igazán lefesthetnének az új színekre!![]()
Egy másikat meg a nomádéra.AZ egyiket a Gidránéra, a másikat Leopardéra.![]()
AZ egyiket a Gidránéra, a másikat Leopardéra.![]()
Azért azt a kinézetet nem pusztán a festésre bíznám és esetlegesen kiegészíteném némi modern berendezésekkel.Valaki itt megcsinálta még a számítógépes festési grafikát, a Leopárdok érkezése előtt, hogy is nézhetnek majd ki. Talán emlékeztek rá. Nem tudom ki volt, de megcsinálhatná az új festést, a T-72-re, BTR-re, KUB.-ra, Mistral-ra, Rába teherautóra, stb. Aki ért ehhez, gondolom megoldható. Aztán ezzel megmondjuk a tutit a HM-nek hogy is nézzenek ki.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..