[HUN] Huszár, díszelgő, hagyományörző egységek

Hadiipari export.
Mondja vki hogy nem pörög. Rövid szállítási határidővel.
A vérében van :cool:

Volt rossz hír is. A sűrű megbeszélések miatt a kebabozás és a bazár elmaradt.

Orbán Viktor: „Jelenleg én vagyok Magyarország legsikeresebb lókupece”

Váratlan eredményt is hozott az Orbán Viktor vezette magyar kormányküldöttség isztambuli látogatása: még 600 lovat is sikerült eladni a török csendőrségnek. Recep Tayyip Erdogan török elnök ezúttal egy különleges könyvet kapott a magyar kormányfőtől. Ha ennek is akkora sikere lesz, mint az előző ajándéknak, a Főúr nevű csődörnek, akkor dörzsölhetik a tenyerüket a magyar antikváriusok.

A ló egy Isztambul környéki farmon van, de sajnos nem volt idő rá, hogy meglátogassuk. A magyar lótenyésztés jó hírét mindenesetre megcsináltam, mert a török csendőrségnek rendeltek 600 nóniusz lovat, amelyből az első 10 heteken belül megérkezik Törökországba. Mondhatjuk, hogy jelenleg én vagyok Magyarország legsikeresebb lókupece – mondta tréfásan Orbán Viktor.

• Vicces
  • Dühítő
Reactions: Kávé and J.G.
jelenleg én vagyok Magyarország legsikeresebb lókupece – mondta tréfásan Orbán Viktor.
ezzel el is mondott magáról mindent.
689.webp

• Tetszik
Reactions: Rferi66 and J.G.
Hadiipari export.
Mondja vki hogy nem pörög. Rövid szállítási határidővel.
A vérében van :cool:

Volt rossz hír is. A sűrű megbeszélések miatt a kebabozás és a bazár elmaradt.

Orbán Viktor: „Jelenleg én vagyok Magyarország legsikeresebb lókupece”

Váratlan eredményt is hozott az Orbán Viktor vezette magyar kormányküldöttség isztambuli látogatása: még 600 lovat is sikerült eladni a török csendőrségnek. Recep Tayyip Erdogan török elnök ezúttal egy különleges könyvet kapott a magyar kormányfőtől. Ha ennek is akkora sikere lesz, mint az előző ajándéknak, a Főúr nevű csődörnek, akkor dörzsölhetik a tenyerüket a magyar antikváriusok.

A ló egy Isztambul környéki farmon van, de sajnos nem volt idő rá, hogy meglátogassuk. A magyar lótenyésztés jó hírét mindenesetre megcsináltam, mert a török csendőrségnek rendeltek 600 nóniusz lovat, amelyből az első 10 heteken belül megérkezik Törökországba. Mondhatjuk, hogy jelenleg én vagyok Magyarország legsikeresebb lókupece – mondta tréfásan Orbán Viktor.
Jezusom…

Az üllőin van most két jó görög gyrosozó is, ha arra járnál. Az egyik az adri mellett, a másik a határút felé az adri régi raktárában. Ajánlom mindkettőt.
én őket kedvelem

• Tetszik
Reactions: J.G.