Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem például, ha már megérkezett volna. Na az lenne igazán érdekes.Neked mi az érdekes ha ez nem ?
Mindegy! Nem előszőr csinálja, ha képet akarok feltölteni!Nálam "ERROR 404". Mit linkeltél?
Még meg sem rendeltük. Nem jelentettek be tegnap semmit, csak azt hogy érdeklődünk/tárgyalásokat folytatunk. De ezt már eddig is sejtettük. Az a kérdés hogy mire várunk: arra hogy a Bundeswehr is ugyanezt rendeli-e vagy arra hogy elkészüljön és akkor mi leszünk az elő rendszeresítő ország hogy ezzel kedvet csináljunk a többi vevőjelöltnek vagy arra hogy lesz-e rá akkora igény hogy megérje a rendszeresítéshez tartozó ipari együttműködést sok pénzzel megtámogatni?Nekem például, ha már megérkezett volna. Na az lenne igazán érdekes.
Tudunk mi ehez lőszert gyártani?Még meg sem rendeltük. Nem jelentettek be tegnap semmit, csak azt hogy érdeklődünk/tárgyalásokat folytatunk. De ezt már eddig is sejtettük. Az a kérdés hogy mire várunk: arra hogy a Bundeswehr is ugyanezt rendeli-e vagy arra hogy elkészüljön és akkor mi leszünk az elő rendszeresítő ország hogy ezzel kedvet csináljunk a többi vevőjelöltnek vagy arra hogy lesz-e rá akkora igény hogy megérje a rendszeresítéshez tartozó ipari együttműködést sok pénzzel megtámogatni?
be is van jelentve hogy lessz 155 ös gránát halyító töltet gyártás.Tudunk mi ehez lőszert gyártani?
Dronrajok, cirkáló drónok,SDB slavpk ellen nagyon is hatásos lehet.Megcsak külön lőszer se kell hozzá.Shrapnel gránátok MRSI hatással egy megsemmisíto zónába irányítva.A tuzvezeto rendszert kell csak megfelelően programozni.A 155mm-esek nagyon nagyon lassú lövedékek: gyorsan mozgó légi célt eltalálni nem lehet velük.
Várpalota?Tudunk mi ehez lőszert gyártani?
És a skuló? Ha nem mi gyártjuk, az olyan, mintha nem is lenne.be is van jelentve hogy lessz 155 ös gránát halyító töltet gyártás.
amikor 155 ös lőszergyártásról beszélnek gondolom nem a trotil ról beszélnek ami kiveti a töltetet és késszÉs a skuló? Ha nem mi gyártjuk, az olyan, mintha nem is lenne.
Akarsz fogadni?Az a kérdés hogy mire várunk: arra hogy a Bundeswehr is ugyanezt rendeli-e
Teljes lőszergyártás lesz Várpalotán.És a skuló? Ha nem mi gyártjuk, az olyan, mintha nem is lenne.
Akkor már csak precíziós skuló kell, meg bájraktár.Teljes lőszergyártás lesz Várpalotán.
Hiszen Te linkelted a német cikket, 2024-től lehet leghamarabb sorozatgyártani (az RM szerint).Az a kérdés hogy mire várunk: arra hogy a Bundeswehr is ugyanezt rendeli-e vagy arra hogy elkészüljön és akkor mi leszünk az elő rendszeresítő ország hogy ezzel kedvet csináljunk a többi vevőjelöltnek vagy arra hogy lesz-e rá akkora igény hogy megérje a rendszeresítéshez tartozó ipari együttműködést sok pénzzel megtámogatni?
Rába a futóművekre (és alkatrészre koncentrál)Én nem örülnék neki ha a Rába gyártaná! Inkább egy zöldmezős beruházás a Rába meg mondjuk mint beszállító gyárthatna hozzá alkatrészeket, futóművet ( az úgy hallottam jó minőségű)!
Szerintem az elektromos buszokhoz lesz az Ikarusnak meg a credonak.Rába a futóművekre (és alkatrészre koncentrál)
Elindult az elektromosfutómű fejlesztés.....
Jelentsen ez bármit is.
Ez ügyesSzerintem az elektromos buszokhoz lesz az Ikarusnak meg a credonak.
Azért a HX3-as önjáró löveget sem zárnám ki.Szerintem az elektromos buszokhoz lesz az Ikarusnak meg a credonak.
Csak a minőség a szar! Ne gyártsanak MAN-t!Azért a HX3-as önjáró löveget sem zárnám ki.
Ránézésre is Rába )
Szóval ez belefér a Rába tudásába.