S
speziale
Guest
Ha jól értem, akkor te az április 22-i Pumás cikkre linkelted ezt a március 24-i írást válaszul?
Ez a 2021. március 29-én linkelt cikk épp a te általad most linkelt márciusi írásra reagál és úgy űnik hogy az történik, amit megjósolt.
Őszintén szólva nem hittem volna, hogy ekkora baj lesz, hogy berakok egy német védelmi minisztériumi közleményt.
Nem olvasom a nap 24 órájában a HTKA-t, így nem láttam a belinkelt cikket.
Ugyanakkor én egy Védelmi minisztériumi anyagot linkeltem, ami ezzel kezdődik:
"Today, Wednesday, March 24th, the federal cabinet approved the key figures for the federal budget, including the defense budget and the financial plan for the period up to 2025."
Amit SilviD berakott az meg egy óriási adag spekulációt tartalmazó újságcikk, ami ráadásul rengeteg csúsztatást is tartalmaz...
a német parlament 2019 közepén hagyta jóvá a tervezetet ami biztosítja a további 210 PUMA beszerzéséhez szükséges forrásokat
"https://esut.de/2019/06/fachbeitrae...u-210-weitere-schuetzenpanzer-puma-gesichert/"
azért talán nem túl erős az a feltételezés, hogy ha ez megtörtént, akkor a fent említett 2025-ig szóló pénzügyi tervben benne van az ehhez szükséges pénzösszeg..
persze ha kormányváltás lesz minden lehetséges...persze az más kérdés, hogy az SPD jelenleg is kormányon van Németországban, szóval ehhez ők is a nevüket adták