Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez mit jelent?Jürgen Schmidt (BAAINBw): "Die deutschen Streitkräfte beabsichtigen im Rahmen des Vorhabens „Zukünftiges System Indirektes Feuer mittlerer Reichweite“ insgesamt 120 Rohrartilleriesysteme auf Radplattformen zu beschaffen."
Én úgy értelmezem, hogy 120 db kerekes önjáró löveget akarnak venni.Ez mit jelent?
A PZH-k reaktiválásán már dolgoznak. Egyszerűen költséghatékonyabb a kerekes megoldás - gondolom -, mint hogy hozzánk hasonlóan új PZH-kat dobatnának össze.Nincs elég Pzh gondolom.
Még azt írta, hogy "közepes hatótávú". Gondolom, valami PzH-nál kisebb tűzerejű, hatótávú rendszerre értheti.Én úgy értelmezem, hogy 120 db kerekes önjáró löveget akarnak venni.
Még azt írta, hogy "közepes hatótávú". Gondolom, valami PzH-nál kisebb tűzerejű, hatótávú rendszerre értheti.
Jürgen Schmidt (BAAINBw): "Die deutschen Streitkräfte beabsichtigen im Rahmen des Vorhabens „Zukünftiges System Indirektes Feuer mittlerer Reichweite“ insgesamt 120 Rohrartilleriesysteme auf Radplattformen zu beschaffen."
Egyreszt 70t darut nemigen hozna el a 37t max teherbirassal rendelkezo Atlas, masreszt, gondolom, gyorsabban, netan olcsobban is elhozzak par nagy forduloval a cuccot.(A német A400M-ek nem nagyon pörögnek ezen a hazaszállítási projekten.)
Egyreszt 70t darut nemigen hozna el a 37t max teherbirassal rendelkezo Atlas, masreszt, gondolom, gyorsabban, netan olcsobban is elhozzak par nagy forduloval a cuccot.
Nem tudom, mert pl ha eleve fizeted es van benne hely meg, akkor inkabb fullra pakolod azt, nem?Azért biztos van néhány kisebb dolog, is amit elhozhatnának. Pl. az emlékművet el tudták volna hozzni és akkor egy körrel kevesebb kell fizetni az An-124-ért.
Nekem a képekből úgy tűnik hogy csak az emlékművet hozta azon az úton.Nem tudom, mert pl ha eleve fizeted es van benne hely meg, akkor inkabb fullra pakolod azt, nem?
Azért biztos van néhány kisebb dolog, is amit elhozhatnának. Pl. az emlékművet el tudták volna hozzni és akkor egy körrel kevesebb kell fizetni az An-124-ért.
Nekem a képekből úgy tűnik hogy csak az emlékművet hozta azon az úton.