[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Flexus

Well-Known Member
2018. március 16.
1 185
4 247
113
Derék műelemzés.
A lemil-es csapat egy ó részét személyesen is ismerem, őt sajnos nem. Ami nekem eddig a lemilből lejött, hogy ő mindenhez is ért, és iszonyat paraszt stílusban tud válaszolni a legapróbb észrevételre is. Akkor is ha nincs igaza. Világnézetileg nem egyezem a többségével annak a szerkesztőségnek, DE emberileg nagyon is jóban vagyok többekkel és tisztelem amit csinálnak, részben értem a sérelmeiket is. Amúgy a mi Molnink hozzá képest egy nyájas és engedékeny jóember. (Bocs molni, tudom, hogy ott is jelen vagy, olvastam is a hozzászólásaidat. A stílusod nem mindig tetszik, de a tudásoddal nem vitatkozom. Ráadásul amihez nem értesz, arra azt mondod, hogy ezt nem tudod. Tőle ilyet még nem olvastam. Ráadásul az életben én sem vagyok egy matyóhímzés, se kívülről se belülről, felbasznak robbanok.. :D Munkatársaim a megmondhatói.)
 
 • Tetszik
Reactions: vilmoci

Hitman

New Member
2020. szeptember 9.
17
10
3
Köszönjük!
Már csak annyi kérdésem van, hogy ez a teszt milyen jellegű? Kihozzák a terepre, mennek vele 10 percet, majd állítgatnak rajta fél órát, vagy kimondottan tartóssági teszt jellegű , hogy csak tankolni állnak meg vele, és minden aljasságot elkövetnek vele, amit csak lehet?
Illetve a váltó+motor kombóra annyiban visszatérve, hogy mi érződött, mennyire volt "elég" bele. Értem ezalatt, hogy terepleküzdő képessége mennyire elegendő a hombár mérethez. Csak egyszerű véleményre gondolok, hogy terepen csupán dísszemle tempóra képes üvöltő motorral, vagy mérges vaddisznóként csörtet fel-alá.
Akkor sem sértődünk meg ám, ha annyi a válasz, hogy NO COMMENT. ;)
Nem tesztelni hozták...Horse and pony show!
 

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 416
19 595
113
Néhány vitának/találgatásnak ez is pontot tesz a végére :)
91d9a23d34a1489d41fec001bcdd4029.jpg