[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Olvastam tegnap. Azért is kezdtem el fejtegetni, hogy hogy lehet ezt értelmezni. Kérlek írd le azt, hogy te hogy gondolod a lynxek eloszlását!
Az én olvasatomban kizárólag a nehézdandár kap belőlük.

Olvastam tegnap. Azért is kezdtem el fejtegetni, hogy hogy lehet ezt értelmezni. Kérlek írd le azt, hogy te hogy gondolod a lynxek eloszlását!
Az én olvasatomban kizárólag a nehézdandár kap belőlük.

Kapna a Bocskai is. Ha német mintát veszünk alapul, akkor a 218 gép pont nem elég 4 zászlóaljra.
Tatán eleve egy lövész zászlóalj van aktív, egy meg inaktív. Szóval legalább egy zászlóaljnyi gyhj. maradna a Bocskainak, a maradék meg valószínűleg mindenfél eegyéb változat lesz.

Kapna a Bocskai is. Ha német mintát veszünk alapul, akkor a 218 gép pont nem elég 4 zászlóaljra.
Tatán eleve egy lövész zászlóalj van aktív, egy meg inaktív. Szóval legalább egy zászlóaljnyi gyhj. maradna a Bocskainak, a maradék meg valószínűleg mindenfél eegyéb változat lesz.
Akkor nincs hivatalos információ az elosztásról?
Azért rágódom ezen, mert pont ebben az interjúban említették, hogy a nehéz az láncos, stanag 5.
A közepes pedig gumikerekes stanag 3.

Hivatalosan nincs hivatalos. Ami meg nem hivatalosan hivatalos az nem nyilvános.
A németek (és a jelenlegi felállás) alapján akár ilyesmi is lehetne a nehézdd:
1 törzs szd
1 felderítő zlj (??x Gidrán)
1 hk kiképző szd (12x Leo2A4)
1 hk zlj (44x Leo2A7)
2 pl zlj (88x Lynx) - vagy 3 zlj, a 3. a Jäger helyett és akkor 132x Lynx
1 gl zlj (56(?)x BTR-80/A - később BOXER v. más 8x8) - mint a német jäger
1 pct zlj (24(?)x Gidrán)
1 to (24x PzH 2000)
1 műszaki támogató zlj (Büffel, Müffel, Würfel, stb)
Ez csak az én agymenésem.

Az összevonogatós felajánlásra gondolsz, hogy a közepes kap egy zászlóaljat? Az is olyan fikció, mint az én elképzeléseim, vagy van rá hivatalos forrás?
Tehát még egyszer:
A felajánlott dandárok nem egyeznek meg a jelenlegi MH 5.-tel és az MH 25.-tel.
Tehát a jelenlegi dandárjaink fejlesztése teljesen független attól, ami felajánlásba megy.
Ennek még csak saját nevének sem kell lennie. Az a lényeg, hogy egy dandár kreval-t kiálljon. Úgy fog működni, mint egy ideiglenes harccsoport.

Tehát még egyszer:
A felajánlott dandárok nem egyeznek meg a jelenlegi MH 5.-tel és az MH 25.-tel.
Tehát a jelenlegi dandárjaink fejlesztése teljesen független attól, ami felajánlásba megy.
Ennek még csak saját nevének sem kell lennie. Az a lényeg, hogy egy dandár kreval-t kiálljon. Úgy fog működni, mint egy ideiglenes harccsoport.
Mi az a creval?