Lattam őket Békéscsabán, de a BTR-eken nem nagyon látszott, hogy átestek egy félujjításon némelyiken még a zöld szín is inkábbsárgás volt már...
Ott van, a lábad között. (gondolom)én meg ahogy nézem rárepülök a vargajuditranekem mondjuk 0% önerőm van
![]()

kb 10 éve volt egy része felújítva. Szóval azóta már az is megfakult.Lattam őket Békéscsabán, de a BTR-eken nem nagyon látszott, hogy átestek egy félujjításon némelyiken még a zöld szín is inkábbsárgás volt már...
A videóban azt mondja, hogy fel lettek ujjítva.kb 10 éve volt egy része felújítva. Szóval azóta már az is megfakult.
Ja. 10 éveA videóban azt mondja, hogy fel lettek ujjítva.

Én arra gondoltam amikor meghallottam, hogy csak motorikusan lettek felújjítvaJa. 10 éve![]()
Igen de inkább átfogó nagyszervíznek hívnám.Én arra gondoltam amikor meghallottam, hogy csak motorikusan lettek felújjítva
Nem is csunya az a taj, kar hogy hibbant a lakossag.
Rájuk kell csukni az ajtót bedobni egy halom kést, akik kopog lelőni...Nem is csunya az a taj, kar hogy hibbant a lakossag.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..