miért ez szeríntem 1000x értelmesebb téma mint 500adszórra milyen a színe vagy vegyünk ez azt mert szimpi a másik nemEngedd el a témát.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
miért ez szeríntem 1000x értelmesebb téma mint 500adszórra milyen a színe vagy vegyünk ez azt mert szimpi a másik nemEngedd el a témát.
Akkor legalább menejekek már vele a saját topikjába.miért ez szeríntem 1000x értelmesebb téma mint 500adszórra milyen a színe vagy vegyünk ez azt mert szimpi a másik nem
MIMIO került szóba a mimió eggyik legfontosabb eleme az antenna és antenna rendszer. a Gidránok integrációjának eggyik legfontosabb eleme a híradó rendszer....Akkor legalább menejekek már vele a saját topikjába.
mindenki lenézi az antennákat de a híradó készülékek eggyik legsarkallatosabb része. azoknélkül a készülékek használhatatlanok...De hogy egy antennáról 20 oldalt tele tudtok írni! Nagyon izgalmas, de nekem akkor is csak egy antenna!
igen ez már egy komolyabb teljesítményű rendszer mint a kézi vagy a cima csőbe helyezett antennák. ezek már EW rendszerek vagy hadoosztályszíntű. de jól látszik a képen az antennák csokorba levősége és elkülönülése. nagyon jó kép
- Török! Ilyet nem vettünk, vagyis én nem láttam a gidránokon. Igen ez ilyen egyszerű!
Nem nézem le, csak nem érdekel ilyen részletesen a Gidrán topikbamindenki lenézi az antennákat de a híradó készülékek eggyik legsarkallatosabb része
Igyekeztem, mivel értettem amit mondtál s fejtegettél, valamint emlékeztem erre a képre!nagyon jó kép
Ez így van, az a hullámhosszra van méretezve! Vagyis az antennán, vagy antenna alatti tekercs a forgalmazási vivőhullámra méretezik! Majd a rádióban válasszák szét, le a kommunikációstól. Röviden! Az hogy mennyi frekin megy a kommunikáció azt a sereg határozza meg! Milyen szinten, milyen védelmi mélységgel akar kommunikálni! Ez már belső rádiótéma! Ami nemsokmindenkit érdekel!Az antenna az eggyik kulcsfontosságú elem és egyébként elég bonyolúlt dolog ahhozképest hogy az ember egy drótszálat vagy egy acélrudat lát csak benne ránézésre
akár egy nyolcemeletes panelház fölött is „átlát”
h az eredetiről.Az R-142 M3 rádió milyen gyártmány?
HadERŐ „Hazámat szolgálom!” 2024.04.23-i adás - RR1/G P Rádiórelé állomásM1 HadERŐ: nincs megállás! - Innovatív eszközök, híradás és vezetésbiztosítás, kiképzés és túlélés...
A Magyar Honvédség modern vezetésirányítási rendszere a korszerű híradó informatikai eszközök zavartalan működésén nyugszik. Bemutatkozik az MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandár, megismerhetik a nézők az RR1/G P Rádiórelé állomást, valamint a HX szállító tehergépjárművet és arra is választ kaphatnak, hogy miként tudnak segíteni az alakulat katonái a lakosságnak akkor, ha a megnövekedett vízfogyasztás következtében a kritikus szint alá csökken a tározók vízszintje.
Ami egyenlő a halàlos ítélettel, 2 perc alatt lehallgatják és meghatározzák a helyzetét.
Egy teljesen analóg rádió lehallgatására? Ahhoz semmi nem kell.Egyébként például a magyar hadsereg képes lenne erre? A környező országok? És nem csak egy helyen, hanem tömegesen, szélesebb fronton?
Egy teljesen analóg rádió lehallgatására? Ahhoz semmi nem kell.