[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

az az antenna ad vagy fogad ameiknek kell... abból az irányból ameikből kell. ennyi nem túl bonyolúlt és semmi fizika meghágás
4feUmQR.png

- Török! Ilyet nem vettünk, vagyis én nem láttam a gidránokon. Igen ez ilyen egyszerű!

Novák úrtól mutatnam be a csütörtök esti hogyan osszunk meg minősített adatot
Ha így halad hamar kivágják a bizottságból :oops:
De legalább bontásba adta volna meg melyik milyen felszereltségű lesz, de az hála istennek tompította volna a hangulat keltését így csak félig lett minősített adat kiadás. Ugye ha leírja hogy ebből 72 aknavetős meg 50 a tűzéreké plussz egyéb spec kialakítású akkor kiderül nincs 100 db amit arra fognak használni amit írt. De hát ez volt a baj a jobbikos politikusokkal is "sokat voltak vidéken"
:rolleyes: :D

• Vicces
Reactions: tomcat1
De legalább bontásba adta volna meg melyik milyen felszereltségű lesz, de az hála istennek tompította volna a hangulat keltését így csak félig lett minősített adat kiadás. Ugye ha leírja hogy ebből 72 aknavetős meg 50 a tűzéreké plussz egyéb spec kialakítású akkor kiderül nincs 100 db amit arra fognak használni amit írt. De hát ez volt a baj a jobbikos politikusokkal is "sokat voltak vidéken"
:rolleyes: :D
Bezzeg ha én ezt le írtam volna 2honapja garantáltan másnap már melo helyemre nem lenne jó a kartyam és belső ellenőrzés vinne a knbsz elé hogy tessék itt van a mocskos szájú o_O
Szerb.: vagy innen bárki és ilyen ember aki azért h meghallgassák ki írja x-re nincs helye egy ilyen bizottságban persze ez az én egyéni véleményem

• Tetszik
Reactions: Bubu bocs
Bezzeg ha én ezt le írtam volna 2honapja garantáltan másnap már melo helyemre nem lenne jó a kartyam és belső ellenőrzés vinne a knbsz elé hogy tessék itt van a mocskos szájú o_O
Szerb.: vagy innen bárki és ilyen ember aki azért h meghallgassák ki írja x-re nincs helye egy ilyen bizottságban persze ez az én egyéni véleményem
Egyébként tényleg nagyon fikázni akarja ezt a csóró gépet... leírja, hogy ez csak missziózásra és politikába csapkod át, majd lentebb leírja, hogy az MH mire akarja használni és hát kurvára nem (csak) missziózásra...

Egyébként tényleg nagyon fikázni akarja ezt a csóró gépet... leírja, hogy ez csak missziózásra és politikába csapkod át, majd lentebb leírja, hogy az MH mire akarja használni és hát kurvára nem (csak) missziózásra...
Közben meg írja hogy tök jó hogy a törökökkel haverkodunk vegyünk tőlük több cuccot...de a Gidrán gagyi COINT-kocsi.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Annó úgyanabban a mafiból lestük a migriket a határon,ráadásul örmi volt úgyhogy én voltam a rangidős! :D (Sajna csak futólag találkoztunk.)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Tehát 320 Gidrannal számolnak, abból 270 itthoni gyártással.
300-as keretszerződésünk volt a Gidranra és 200 az NMS-re.

Sztem Előd ott téved, hogy sokkal többretűbb lesz a Gidrán felhasználása, mint gondolná. Ha csak abból indulunk ki, hogy a tatai tüzérség pl.40-et felsziv. És nemcsak Csádban Koszovoban és Boszniaban is missziozunk. Kényelmesebb és praktikusabb lehet a BTR helyett a Balkánon.

Sztem azért tudja, hogy fog jönni NMS is, de kicsit rájátszik...ő megmondta kell és lett. ;)