Ezt is elkezdhetnek fent targyalni, hogy aztan 10 ev mulva legyen belole valami, a torokok mar ugyis tudjak egyhamar uzlet velunk nem lesz
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt is elkezdhetnek fent targyalni, hogy aztan 10 ev mulva legyen belole valami, a torokok mar ugyis tudjak egyhamar uzlet velunk nem lesz
Az ICBM indítót hiányolom belőle...
Tudsz valamilyen kb. árat ezekre török gépágyús rendszerekre?Hát én ezt lekorlátoznám a 35-ösre és a sungurra és akkor egyből barátságosabb lenne.
Sajnos nem.Tudsz valamilyen kb. árat ezekre török gépágyús rendszerekre?
Erről a radart elvitte a cica?Ez hasonló, mint a Pancir.
Van hasonló lengyel is:
Poland introduces SA-35MM counter-drone air defense system using programmable ammunition
Poland introduces SA-35MM counter-drone air defense system using programmable ammunitionarmyrecognition.com
Óccó, kevés zlotyiErről a radart elvitte a cica?
Ez a lengyel rendszer elég primitívnek tűnik...
Ez egyelőre egy koncepciós makett.Erről a radart elvitte a cica?
Ez a lengyel rendszer elég primitívnek tűnik...
A Borsuk 20 éves szívása után ez mar jóval gyorsabban fog menni - csak 10 év és még lesz is belőle valami!Ez egyelőre egy koncepciós makett.
A GÜRZ-öt rendszeresitették?Ez egyelőre egy koncepciós makett.
A GÜRZ-öt rendszeresitették?
Ez egyelőre egy koncepciós makett.
Szerintem még azt se, csak a törököknek van többféle már működő rendszere a lengyeleknek meg ez az első.A GÜRZ-öt rendszeresitették?
Nem lenne olcsóbb egy kínai manpads-al ugyanez? Meg az a baj, hogy a vshorad olcsó és tömeges drónok elleni védelmet kellene jelentsen, tehát nem rakéta...Hát én ezt lekorlátoznám a 35-ösre és a sungurra és akkor egyből barátságosabb lenne.
A kínaiaknak van hasonló nemtudom, hogy azok a török cuccok árával milyen parításban vannak. Mindkét ország ugyan azokra a piacokra van ráállva (afrika, ázsia feltörekvő országai) mint fő felvevőpiac szóval az árak nem lehetnek annyira távol egymástól.Nem lenne olcsóbb egy kínai manpads-al ugyanez?
Amúgy a Sungur MANPADS érdekes lehet számunkra?Hát én ezt lekorlátoznám a 35-ösre és a sungurra és akkor egyből barátságosabb lenne.
A kínaiaknak van hasonló nemtudom, hogy azok a török cuccok árával milyen parításban vannak. Mindkét ország ugyan azokra a piacokra van ráállva (afrika, ázsia feltörekvő országai) mint fő felvevőpiac szóval az árak nem lehetnek annyira távol egymástól.
Stinger van a törökben.Amúgy a Sungur MANPADS érdekes lehet számunkra?
Sungur ami a stinger török másolata.Stinger van a törökben.
Igen, lehet az. Igazából nincs nagy választék mostanság a NATO-ban: lengyel Piorun meg Sungur.Amúgy a Sungur MANPADS érdekes lehet számunkra?