[HUN] Leopard 2

Az kit érdekel? Na de a színe....
A kedvetekért bemegyek a f*szerdőbe, hátha nem kövezitek meg a jó hír hozóját.
Szerintem ez a variáció a legjobb, amit ebből ki lehet hozni. Kissebb sárga és antracit foltok, nem olyan nagy összefüggő felületek, mint a hiúzon.

By the way az egyik legszexibb dolog, amit valaha láttam.

A kedvetekért bemegyek a f*szerdőbe, hátha nem kövezitek meg a jó hír hozóját.
Szerintem ez a variáció a legjobb, amit ebből ki lehet hozni. Kissebb sárga és antracit foltok, nem olyan nagy összefüggő felületek, mint a hiúzon.

By the way az egyik legszexibb dolog, amit valaha láttam.
Kifejezetten kurvajól néz ki rajta a minta, talán a Lynxhez képest osztottabb sziluett miatt is.
Lehet tudni milyen ütemezéssel jönnek a továbbiak?

Az új Tisza híd teherpróbája 300 tonnával ment, az M4-es útnál. Szerintem két folyó játszik itthon, a Duna és a Tisza. Ezeken gondolom megvannak azok a hidak, amik elbírják ezeket a harckocsikat simán.
Bár részletesen is utánanézhet valaki, ha van kedve hozzá, megnézve, mennyi a magyar hidak teherbírása. Valahol csak fent van a neten.
Kisebb folyókon a hidak gyengébbek lehetnek, de ez sem biztos, az új építésű hidak esetében.
Körmendnél a Rába két híd közül az új, ami a 80-as években épült, azon megy a kamionforgalom, a 86-os úton. Simán mennek át rajt a rakott kamionok, néha több is egyszerre. Nincs semmi korlátozás.
Lehet még ilyen híd bőven az országban, a kisebb folyókon is.
Egyébként a kisebb fólyók esetében, szerintem a komp, ponton, vagy a harcjármű gázlóképessége is elég az átkeléshez.

Tessék, ennyi a járműteher baromi régen minden főbb úton(50+éve):

page_10.jpg

Bármelyik (működő) Duna vagy Tisza hídon átkelhet a Leopárd 2.

pedig nem az a nyilvánoságra hozott csomag tartalma. 20.an elmodták 20x. médiának. (csak Gáspárunk vagy 3x elmodta) csak régvót és volt más érdekes is bejelentve.

Melyik 20-án? Évekig semmit se tudtunk a változatokról, csak pár hónapja terjedt el egy facebook poszt által

• Tetszik
Reactions: Tumpek