Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nem tudom hogy honnan tájékozódik de hogy képbe van az biztos meg állítása szerint őt érdekli a téma ha lehetősége van meg is nézi az új beszerzéseket meg a kiválasztandó eszközöket komplexumokat (gondolom ilyen alkalmakkor is sokat beszélnek neki).Olvas minket ő is?! Ki lehet az?! @Negan ??
Nagyon kínos bobo, hogy még egy szöveget se tud megírni előre rendesen...
Alom nőnem tudom hogy honnan tájékozódik de hogy képbe van az biztos meg állítása szerint őt érdekli a téma ha lehetősége van meg is nézi az új beszerzéseket meg a kiválasztandó eszközöket komplexumokat (gondolom ilyen alkalmakkor is sokat beszélnek neki).
Szerintem csak idekeverte a nehézdandáros dátumot.Akkor erre varrjatok gombot:
"Beszédében kitért arra, hogy 2028-ig összesen 44 darab Leopard, 5 darab Wisent 2HU műszaki vontató és 3 darab Leguan 2HU hídvető harcjármű érkezik Magyarországra."
Nem arról volt szó, hogy 2 éven belül megjön az összes? Az 2025 lenne. Remélem csak a "szokásos" félrebeszélés.
Azért a kommentfal megint stabilan hozza a békasegge mínusz szintet. Egészen elkeserítő, hogy az emberek nagyon nagy százaléka mit gondol ma is a Magyar Honvédségről.
Lehetséges. Minden esetre a 2028 ebben a cikkben is felbukkan:Szerintem csak idekeverte a nehézdandáros dátumot.
lehet vannak részei a projektnek ami 28-ig tart , nem feltétlen a gépekről szól de kitudjaLehetséges. Minden esetre a 2028 ebben a cikkben is felbukkan:
A világ egyik legkorszerűbb harckocsija érkezett Magyarországra - Honvédelem
A világ egyik legkorszerűbb harckocsija, a „harcmezők királya” a Leopard 2A7HU típusú, amelyből öt már Magyarországra érkezett – mondta Horváth Sándor alezredes, az MH Klapka György 1. Páncélosdandár törzsfőnök-helyettese az M1 aktuális csatorna december 15-ei, péntek reggeli műsorában.honvedelem.hu
Ami azért furcsa, mert "5 már megjött, a jövő évtől az ütemtervnek megfelelően havonta kettő fog érkezni", így jövő év végére már 29-nek kell itthon lennie és 2025 augusztusára a papírforma szerint itthon lehet az összes.
Nyilván azonban a létszám teljessége nem jelenti automatikusan a nehézdandár hadrafogatósági szintjének az elérését.
Ne aggódj azok ez a dátum kf-51re leszlehet vannak részei a projektnek ami 28-ig tart , nem feltétlen a gépekről szól de kitudja
az a városi harchoz való plusz páncél amit ilusztráción láttunk és már egy ideje itthon vannak2024-től havonta 2 db fog érkezni! Vásároltak hozzá + páncélzatot! Mondjuk az nem tudom mi!
Az enyémet Bobóéval....Na ha tényleg ennyire képbe van akkor meg kéne cserélni a pozíciójukat
Óvatosan írom, le de szerintem ne várjatok több Leopad beszerzést az eddigieknél legalább 2-4 évig.
Az lesz, amit itthon gyártunk. KF51.
Ma megérkeztünk álomországba,Szerintem Kelepisti nem az álomroszágról beszélt, márpedig a Kf51 abba a kategóriába esik.
5 = 3 leo + 1 wisent + 1 leguanAkkor erre varrjatok gombot:
"Beszédében kitért arra, hogy 2028-ig összesen 44 darab Leopard, 5 darab Wisent 2HU műszaki vontató és 3 darab Leguan 2HU hídvető harcjármű érkezik Magyarországra."
Nem arról volt szó, hogy 2 éven belül megjön az összes? Az 2025 lenne. Remélem csak a "szokásos" félrebeszélés.
ja, csak rémálom lett helyette....Ma megérkeztünk álomországba,