[HUN] Leopard 2

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
igen, gáz, gáz hogy egy kiforratlan vasat majd a mi pénzünkön fognak fejleszteni, végülis nincsenek kurva nagy képességbeli hiányok amik rohadtul mondjuk prioritás lenne nem? ez nem tiszta gáz mi?
nekünk az kell ami ebből majd bő 10 év múlva lesz
mondhatod hogy kész van, nincs kész
nem mondtam hogy rossz az irány, azt mondom hogy nem volt jó az időzítés, ilyen formában ez a Panther nem elég, de amikor meg leírom hogy 10+ év múlva térjünk rá vissza, Neked az sem tetszett, szerinted TE rohadt nyugodt szívvel beleültél volna az ELSŐ Lynx protóba? merthogy én nem az kurva Isten, a mostaniba pedig örömmel, ugyanez van a KF51-el, jó lesz majd 10 év múlva, nézzük meg
Addig legalább vitatkozhatunk az eszközök szinén! Igy talán meg is tudunk egyezni az ideális zöldben, sárgában és abban is, hogy a fekete az kék-e. :)

Az a baj, hogy sokan azt gondolják, hogy pár év alatt helyre lehet hozni a kommunizmus fel évszázados pusztítását. Az ország 98%-nak a szintje és a mentalitása meg most is a BTR-es csuszásmentesitő csiszoló papír színtjén van. Ha egyre több ilyen gyár, lesz nálunk is mint ez, és utt elvetik a gondolkodás fejlesztés magjait, akkor abból generációk alatt lehet változás. De ehhez évtizedek, és rengeteg sok törekvés kell minden színten. Az társadalom színtjén én ezt ma amúgy nem látom.
Egyszerűen megöregedtél (persze lehet, hogy csak szellemileg). 30 év telt el a módszerváltás óta. A mai termelési és technológiai kulturát nem lehet egy lapon emliteni az 1990 es szinvonallal. A nagyobb magyar cégek nem rosszabbak mint a németek. Olyan, hogy "német cég" ahol csupa szorgos, preciz stb Hans dolgozik már Németországban alig van.
(Mondjuk én a volt NDK területén látok még sokat.Ott a melósok is szőke németek.)

Böröndi a már linkelt debreceni előadásán azt mondta, hogy Hajdúhadház felé átcsoportosítva a híd előtt lepakolták a Leopárdokat és ideiglenes hídon keltek át. Aztán erre utalt az egyik katona a HM promó videójában. Lehet erről tudni valamit? A Tiszán lévő pontonhídon keltek át? Fotó vagy videó esetleg van róla?

Itt van még néhány részletfotó a Leo 2A7HU-ról...

410188357_887548122887322_3396994030433106189_n.jpg
410879950_887548176220650_5002327846257688979_n.jpg
410868246_887548076220660_1315454107996215645_n.jpg
410922449_887548072887327_4670195920623071530_n.jpg

Bár nem leopárduc, de gumibetét kontra jegesedett felület. Nem meggyőző a terepjaro képesség.

• Tetszik
Reactions: aquarell
No,ako egy kicsinykét agyalgok.......
Testet körbe kéne csempézni (mármint StrikeShieldel).Amennyire lehet,a torony oldalát is.Hamár torony,a négy sarokra olyan szép belesimulósan illeszteni kéne a Iron Fist radar és Optikai érzékelőit.Azt az RCWS-t kicsit beljebb tolni-egyébként meg ekkora böszme cuccban van már olyan is,amibe 30DEFA airburstos fegyver van-cseréljük is ki olyanra,ha már hozzányultunk.A torony oldalira,előrefele rakjunk egy-egy Iron Fist kivetőtornyot,a lézeres zavarójável együtt,ha kérhetném.A torony hátsó részére kétoldalt meg két 6os Mongoose-3 kivetőt kérnék,persze az Iron Fistbe integrálva.Ja,az csempéket is kérném beintegrálni az Iron fist vezérlésébe,de megtartva a saját önálló vezérlésüket is tartalékban.
Azok a Mongoose-3 kivetőtornyok meg elég nagyok,hogy elférjen a tetejükön egy-egy kisebb fokuszált EW zavaróantenna....Szerintetek hány milliót költöttem pluszba rá igy hirtelen?