Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért fasza, hogy velünk promózzák. Nőni fog a Honvédség presztizse!a végén látszik, hogy mekkora masináról is beszélünk
Ázsiója ez a megfelelő szóAzért fasza, hogy velünk promózzák. Nőni fog a Honvédség imidzse!
Ahogy elnézem a katonákat minden 2. embernél ott a telefon, hogy videózzona végén látszik, hogy mekkora masináról is beszélünk
Nagyon nagy dolognak tartom ezt én is.a végén látszik, hogy mekkora masináról is beszélünk
O-MÁJ-GÁÁÁÁÁÁD...!a végén látszik, hogy mekkora masináról is beszélünk
Milyen Ázsia?
Ázsiója ez a megfelelő szó
Ez egy Portfolio-s cikk copypaste-je, a Portfolio meg éppen a Magyar Nemzet és a HTKA alapján írta meg az eredeti cikket.
A kurucinfós cikkek 90%-a valamilyen más oldalról van egy az egyben lelopva.
Eredeti: https://www.portfolio.hu/uzlet/20200924/bemutatkozott-magyarorszagon-a-lynx-harcjarmu-449984
Hát igen, a Bradley-k és a Hiúzok...a végén látszik, hogy mekkora masináról is beszélünk
Hát azt mondták, hogy nem minden eleme volt működő.Remélem, lőttek is vele és lesznek még róla más videók is, mert ennyit már 2 éve Ostravában is bemutatott...
Így ránézésre szerintem a torony sem forgatható... Persze lehet ez csak az én megérzésem...Hát azt mondták, hogy nem minden eleme volt működő.
Áááááááááá, már megint nem elég büdös.....!Egyik szemem sír a másik nevet, örülök ennek a videónak, de az RM részéről pedig kicsit többet vártam volna. Egy ilyen kaliberű videót a 12 éves lányom megcsinál. Jó tudom örüljünk annak ami van, de na.... lehetett volna kissé több is.