[HUN] Lynx KF41

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Flexus

Well-Known Member
2018. március 16.
672
1 946
93
Derék műelemzés.
A lemil-es csapat egy ó részét személyesen is ismerem, őt sajnos nem. Ami nekem eddig a lemilből lejött, hogy ő mindenhez is ért, és iszonyat paraszt stílusban tud válaszolni a legapróbb észrevételre is. Akkor is ha nincs igaza. Világnézetileg nem egyezem a többségével annak a szerkesztőségnek, DE emberileg nagyon is jóban vagyok többekkel és tisztelem amit csinálnak, részben értem a sérelmeiket is. Amúgy a mi Molnink hozzá képest egy nyájas és engedékeny jóember. (Bocs molni, tudom, hogy ott is jelen vagy, olvastam is a hozzászólásaidat. A stílusod nem mindig tetszik, de a tudásoddal nem vitatkozom. Ráadásul amihez nem értesz, arra azt mondod, hogy ezt nem tudod. Tőle ilyet még nem olvastam. Ráadásul az életben én sem vagyok egy matyóhímzés, se kívülről se belülről, felbasznak robbanok.. :D Munkatársaim a megmondhatói.)
 
  • Tetszik
Reactions: vilmoci

Hitman

New Member
2020. szeptember 9.
17
10
3
Köszönjük!
Már csak annyi kérdésem van, hogy ez a teszt milyen jellegű? Kihozzák a terepre, mennek vele 10 percet, majd állítgatnak rajta fél órát, vagy kimondottan tartóssági teszt jellegű , hogy csak tankolni állnak meg vele, és minden aljasságot elkövetnek vele, amit csak lehet?
Illetve a váltó+motor kombóra annyiban visszatérve, hogy mi érződött, mennyire volt "elég" bele. Értem ezalatt, hogy terepleküzdő képessége mennyire elegendő a hombár mérethez. Csak egyszerű véleményre gondolok, hogy terepen csupán dísszemle tempóra képes üvöltő motorral, vagy mérges vaddisznóként csörtet fel-alá.
Akkor sem sértődünk meg ám, ha annyi a válasz, hogy NO COMMENT. ;)
Nem tesztelni hozták...Horse and pony show!
 

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
5 000
12 307
113
Néhány vitának/találgatásnak ez is pontot tesz a végére :)