[HUN] Mil Mi-24 D/P/V "Hind"

Na hogy ne csak mindenféle német tank meg löveg legyen a fórumon, itt egy tisztán magyar fejlesztés:

A Pipishegyen ma is repült az Mi-24.
Az új sugárzásmérő felszerelést használták. A csodálók kis csoportja megnézhette közelről is a gépet. A sugárforrás egy autóban gurult a tetthelyre....
1f642.png

294553826_1971664243038623_3799020443721138503_n.jpg
294545816_1971664039705310_1554034677070232944_n.jpg

Az Aranysas szerint az orosz fél mától felfüggesztette a MI-8/MI-24-hez az alkatrész ellátást a barátságtalan országok (így Magyarország) számára.

A forrás:

Az Aranysas szerint az orosz fél mától felfüggesztette a MI-8/MI-24-hez az alkatrész ellátást a barátságtalan országok (így Magyarország) számára.

A forrás:

A fordító így fordítja le:

"Oroszország visszavonta a helikopterjavítási engedélyeket csehországi és bulgáriai cégektől az Ukrajnával való együttműködésük miatt - közölte Dmitrij Sugaev, az orosz Katonai-technikai Együttműködési Szolgálat igazgatója a RIA Novosztyinak az Army-2022 fórumon.

Emellett Oroszország felfüggesztette az orosz és szovjet gyártmányú repülőgépek pótalkatrészeinek és alkatrészeinek szállítását, valamint a barátságtalan országokban található egyéb berendezések szállítását."

Faxa lett, úgy látom nem voltunk messze egymástól :)
Köszi ! :)
Alapvetően a gyaloghíd bal oldalára "települtünk" többen (úgy gondoltuk, hogy a partról a korábbi években már többször is láttuk, amit lehet, és most a napokban mintha amúgy is magasabban repültek volna, mint szoktak), viszont szerettem volna képeket a 24-esről tökéletesen szemből is, így amikor az áthúzások jöttek, akkor átrohangáltam a híd közepére-jobb szélére, több-kevesebb sikerrel.

Köszi ! :)
Alapvetően a gyaloghíd bal oldalára "települtünk" többen (úgy gondoltuk, hogy a partról a korábbi években már többször is láttuk, amit lehet, és most a napokban mintha amúgy is magasabban repültek volna, mint szoktak), viszont szerettem volna képeket a 24-esről tökéletesen szemből is, így amikor az áthúzások jöttek, akkor átrohangáltam a híd közepére-jobb szélére, több-kevesebb sikerrel.
Én kb a közepén voltam, monopoddal. Tegnap pedig északi part, hogy változatos legyen.
Csak hogy ne legyen off :)
2022AUG17 - Szolnok - Mi24P
52296248965_97ed25278f_o.jpg

Egész biztos volt már, de én csak most futottam bele a cikkbe: