Valami hiányzik
http://lhsn.hu/szinte-a-semmibol-epitik-ujja-a-magyar-legierot/
Ami miatt belinkeltem:
"Fontos információként kiderült az is, párhuzamosan az orosz helikopterek üzemeltetésével előkészítették egy új modern forgószárnyas technika beszerzését is, melynek fogadására, átképzésre felkészült a szolnoki állomány és kizárólag a beszerzést, a tényleges átképzések megkezdését várják."
/Sáfár Albert dandártábornok/
Egyébként a cikk többi információja:
- az év második felében érkeznek haza a Mihuk
- lassan pedig mennek ki a műszakiak, hajózók képzésre, Oroszországba
A Patriótás cikkben, amit átvett a Magyar Idők, az volt, hogy az első négy áprilisban, a második négy meg nyáron jön.
Az elmondhatod, hogy lenne most elég műszaki személyzet az üzemeltetéshez? És mi az oka, hogy ki kell menni az oroszokhoz személyzetet és műszakiakat képezni? Az itthoniak, akik Irakba jártak anno már nem tudják amit kell, vagy tényleg olyan korszerűsítés lesz, hogy muszály sok minden újat megtanulni? Pletyka szinten csak!Csúszik. Leghamarabb május végén jöhetnek.
Az elmondhatod, hogy lenne most elég műszaki személyzet az üzemeltetéshez? És mi az oka, hogy ki kell menni az oroszokhoz személyzetet és műszakiakat képezni? Az itthoniak, akik Irakba jártak anno már nem tudják amit kell, vagy tényleg olyan korszerűsítés lesz, hogy muszály sok minden újat megtanulni? Pletyka szinten csak!![]()
Az elmondhatod, hogy lenne most elég műszaki személyzet az üzemeltetéshez? És mi az oka, hogy ki kell menni az oroszokhoz személyzetet és műszakiakat képezni? Az itthoniak, akik Irakba jártak anno már nem tudják amit kell, vagy tényleg olyan korszerűsítés lesz, hogy muszály sok minden újat megtanulni? Pletyka szinten csak!![]()
Tud valaki konkrét időpontot, hogy a Mi-24-esek mikor jönnek vissza a nagyjavításból??
Mostanában április végére, május elejére ígérték, ha jól emlékszem.
Hülyeségre volt pénz, akármilyen ínséges idők jártak. Egy tábornok kedvére milliókat elverni...
Na ráklikkeltem, és elsőre Csórika és az Aranyszarvas volt aminek olvastam
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..