Ezt a pótost már láttam sokszor az újabb Mi-8-asokon (17-eseken). Azonban, hogy stílszerű maradjak, a szétrázatás talán annyiban nem helyénvaló, hogy ezen pont van vibrációcsökkentő a forgószárny agy felett.
Ezt a pótost már láttam sokszor az újabb Mi-8-asokon (17-eseken). Azonban, hogy stílszerű maradjak, a szétrázatás talán annyiban nem helyénvaló, hogy ezen pont van vibrációcsökkentő a forgószárny agy felett.
<blockquote rel="pela3">Litvánnak tűnik
Én csináltam a képeket , ma a Pécs-Pogányi reptéren. Haza felé jöttem az eszéki repülőtérről amikor megláttam a gépet! Magyarországon, magyarként fényképeztem, gondoltam idefér!![]()
Ezek szerint működik még 2 helink. Nem semmi.
http://airbase.blog.hu/2014/06/23/hetkoznapok_szolnok_papa_2014_junius
Itt már megint valami simli van.
Ez úgy hívják felénk, hogy <b>rizsa</b>!
Amúgy a SAR-ral kapcsolatban az a kérdésem - hátha valaki tudja-,hogy a SAR-t riaszthatják-e abban az esetben,ha több helyre kell helikopter, vagy a közelben lévő helikopter más esetnél van?
<blockquote rel="pela3">Amúgy a SAR-ral kapcsolatban az a kérdésem - hátha valaki tudja-,hogy a SAR-t riaszthatják-e abban az esetben,ha több helyre kell helikopter, vagy a közelben lévő helikopter más esetnél van?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..