Majd pont miattad fogják! Ide is köteledni jársz?Pont ezért itt az ideje megváltoztatni a szabályokat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd pont miattad fogják! Ide is köteledni jársz?Pont ezért itt az ideje megváltoztatni a szabályokat.
Te mindenről tudni akarsz, arról is amihez közöd sincs. Már írtam, hogy részemről befejeztem, nem fogok válaszolni kötekedő hozzászólásaidra.Pont ezért itt az ideje megváltoztatni a szabályokat.
Majd pont miattad fogják! Ide is köteledni jársz?
Te mindenről tudni akarsz, arról is amihez közöd sincs. Már írtam, hogy részemről befejeztem, nem fogok válaszolni kötekedő hozzászólásaidra.
Na figyelj! 17 éve dolgozok egészségügybe! Láttam ezt azt amazt! Több szart mint amit lehet a te gyomrod el tud fogadni! Ismerem az embereket! Sok mindennel nem értek egyet én sem! De vannak dolgok amiket el kell fogadni! Lázadhatsz felesleges! De válogasd meg kivel hogy és milyen stílusban beszélsz!Ezt el sem várom, de majd egyszer talán egy másik világban. Nem kötekszek én, csak talán meghaladom koromat. Magadfajtának meg ha mondják, hogy ugorj megkérdezi, mekkorát?
Na figyelj! 17 éve dolgozok egészségügybe! Láttam ezt azt amazt! Több szart mint amit lehet a te gyomrod el tud fogadni! Ismerem az embereket! Sok mindennel nem értek egyet én sem! De vannak dolgok amiket el kell fogadni! Lázadhatsz felesleges! De válogasd meg kivel hogy és milyen stílusban beszélsz!
Szia,Kormányunk nem jelent senkinek az átadott információkkal kapcsolatban.
A faszt nem.Én lettem lehülyézve, bohócozva és a többi, én sosem vagyok offenzív
Tiltakozom!Én lettem lehülyézve, bohócozva és a többi, én sosem vagyok offenzív
Szerintem elég sokszor vagy offenzív.Tényleg nem.
Mikor is szűnt meg a VSZ?Szia,
Mikor mondta fel a CFE szerzodest?
"Article XIII
1. For the purpose of ensuring verification of compliance with the provisions of this Treaty, each State Party shall provide notifications and exchange information pertaining to its conventional armaments and equipment in accordance with the Protocol on Information Exchange."
Attól még van CFE jelentés mimden évben.Mikor is szűnt meg a VSZ?
Kinek?Attól még van CFE jelentés mimden évben.
Egymásnak a közép európai országok elküldik.Kinek?
Moszkvai idő szerint 2007. december 12-én 00:00-tól Oroszország felfüggesztette a CFE-szerződés végrehajtását. Okokként a kibővült NATO megnőtt fegyveres erejét (csökkentést követel) és a balti országok szerződéshez nem csatlakozását rótta fel.
Semmi jelentősége, mivel már már régen alatta vagyunk a számoknak.Egymásnak a közép európai országok elküldik.
Persze leginkább kölcsönös udvariasság. De a románok pontosan tudják mennyiből mi van és mi is nekik, de ez az összes szomszédra igaz.Semmi jelentősége, mivel már már régen alatta vagyunk a számoknak.
Ez minden fegyveres szervezet minden technikájára vonatkozik? Tehát pl. a román csendőrségnek ha vannak páncélozott járművei, azok is benne foglaltatnak?Persze leginkább kölcsönös udvariasság. De a románok pontosan tudják mennyiből mi van és mi is nekik, de ez az összes szomszédra igaz.
Na ezt nem tudom látod. Szerintem csak a haderőreEz minden fegyveres szervezet minden technikájára vonatkozik? Tehát pl. a román csendőrségnek ha vannak páncélozott járművei, azok is benne foglaltatnak?
Szerintem ha van ember aki jelentsen... (Szerintem van ember aki jelent vagy hozzátartozó ismerős...)Na ezt nem tudom látod. Szerintem csak a haderőre