[HUN] NMS 4x4 Yörük / Nomád

Ezt el sem várom, de majd egyszer talán egy másik világban. Nem kötekszek én, csak talán meghaladom koromat. Magadfajtának meg ha mondják, hogy ugorj megkérdezi, mekkorát?
Na figyelj! 17 éve dolgozok egészségügybe! Láttam ezt azt amazt! Több szart mint amit lehet a te gyomrod el tud fogadni! Ismerem az embereket! Sok mindennel nem értek egyet én sem! De vannak dolgok amiket el kell fogadni! Lázadhatsz felesleges! De válogasd meg kivel hogy és milyen stílusban beszélsz!

Na figyelj! 17 éve dolgozok egészségügybe! Láttam ezt azt amazt! Több szart mint amit lehet a te gyomrod el tud fogadni! Ismerem az embereket! Sok mindennel nem értek egyet én sem! De vannak dolgok amiket el kell fogadni! Lázadhatsz felesleges! De válogasd meg kivel hogy és milyen stílusban beszélsz!

Én lettem lehülyézve, bohócozva és a többi, én sosem vagyok offenzív

Persze leginkább kölcsönös udvariasság. De a románok pontosan tudják mennyiből mi van és mi is nekik, de ez az összes szomszédra igaz.
Ez minden fegyveres szervezet minden technikájára vonatkozik? Tehát pl. a román csendőrségnek ha vannak páncélozott járművei, azok is benne foglaltatnak?

• Tetszik
Reactions: Pogány