Viszont a mintából ítélve ez tán már magyar festés lenne?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Viszont a mintából ítélve ez tán már magyar festés lenne?
Efes Katonai Gyakorlat
A pzh a hivatalos. A kmw-s látványterveken is olyanok a gépek.Viszont a mintából ítélve ez tán már magyar festés lenne?
Azt minden szárazföldi alakulat megkapta.Tatának van jó prospektusa az NMS ről jó annyira nem jó nem túl részletes de szóróanyag... Már aki érti.
Lehet csak az a bibi, hogy Nomád nincs! Egy db se! Se híre se hamva!Azt minden szárazföldi alakulat megkapta.
1 van amit mutogatta utoljára Bobinak a hadgyakorlatonLehet csak az a bibi, hogy Nomád nincs! Egy db se! Se híre se hamva!
Hogy lássák lehetne ilyen is, de soha nem lesz!
Ja. Valaki a kérèsemre berakta a faces képet róla.1 van amit mutogatta utoljára Bobinak a hadgyakorlaton
Én voltam és a hadgyakorlatok Magyarországon topikbaJa. Valaki a kérèsemre berakta a faces képet róla.
Csak nem tudom hova, ès ki.
Kéred a cumid hátha megnyugtat? (Lassan kezdjük ezt a szintet karcolni)Lehet csak az a bibi, hogy Nomád nincs! Egy db se! Se híre se hamva!
Ennyit akartam tudni'Kéred a cumid hátha megnyugtat?
Szolnokiaknál van csapatpróbán.
Igaz. Csak most valamiért nem dobja be a képet.Én voltam és a hadgyakorlatok Magyarországon topikba
Bedobod ide is? Thx.Én voltam és a hadgyakorlatok Magyarországon topikba
Bedobod ide is? Thx.
mert ők különlegesek...Héj miért minden jó csak a szolnokiaknak jut?
Az egyik makett a nálunk is szolgálatba álló Nomád, török keresztségben NMS 4x4 Yörük.Kelepisti cikke itt:
Hadiipari kiállítás Lengyel barátainknál - Kielce 2022
Tagadhatatlan, hogy Lengyelország történelme, közös múltja egybeforr hazánk történetével. Ezért is a lengyel-magyar barátság több mint jelentős. Közös királyok,tábornokok csaták, de még akkor is segítettük egymást, ha másik oldalon álltunk, például a második világháború során lengyel katonák ezrei…military-technology.blog.hu
És benne egy érdekes infó: "A török favorit a Baykar cég volt, amely már lengyel felségjelű Bayraktar TB2 drónt is kiállított a többi gyártmánya például az Akinci és Kizilelma mellett. Azonos típust vásárolt hazánk is, de ennek darabszámát nem hozták eddig nyilvánosságra."