ezek kb azok lessznek. (minden tvz rendelkezik 1 kiképző századdal) ezekbe a századokba kellene még állomány (képzett állomány jelenleg több hónapos kiképzés előzi meg hogy emberekkel fglalkozhasson valaki alapszinten) de kellene vendég kiképző (ennek kellene lennie a rotálódó állománynak elsősorban) ehhez több alakulat hozá fog járúlni és bepillantást enged az ő melójukba és tanfolyamokat fognak tartani... KIVÉTEL PERSZE SZOLNOK (EGGYENLŐRE) miközbe a TVZ k állománya elsősorban könnyűlövész ami szolnok egyedüliként az országba.... (jó szolnok nem akar embert a TVZkből ezért nem akar résztvenni ebbe a projektbe úgy mint a többi egység akik nem titkoltan rendszeren bellüli toborzási célzattal is fognak résztvenni a kiképzéseken kiküldött állománnyal...) de könyörgöm KÖNNYÜLÖVÉSZEKNEK ELSÓSORBAN KÖNNYÜLÖVÉSZ KÉPZÉSRE VAN SZÜKSÉG... ami szolnokon van.... VAGY ADJANAK GÉPEKET ÉS MEHET A GÉPESÍTETT LÖVÉSZ... csak erre mint tudjuk se pénzse infrastruktúra eggyenlőre.
és így szolnok mellőzhető a könnyülövészettel egyetembe mert az csak alapkikre redukálódik ami azért megy a tvz knek.
annak hogy a tvzk egy vegyes gépesített alegységek legyenek én örülnék mert erősokszorozó lenne... de jelenleg még nem tartunk ott. tehát marad a könnyülövész.
ha adnak pénzt ifrastruktúra fejlesztésre akkor nem. (ugye elsőnek a müködő kishelyörségekbe lessz az alapkikahogy eddig is ott vólt a TVZ knek. MEDINA KANIZSA stb... Nekem mint gyakorlótérre mind önálló helyőrségre mind lőtérre. több emgyére kiterjedő konceptcióim vannak... De a pénz nem igen jön... de még anyag sem... a jelenlegiekkel amikkel az alapkiképzés idúl már mind vólt alapkikpzési helyszin többször is annyi hogy most sűrűbben lessz alapiképzés tartva ezeken a helyszineken... de Bővítésre valóban szükség van de ehhez helyörségek kellenek amin én már jó ideje dolgozok ahogy a gyakorló és lőtereken is... és sokan mások is rajtam kívűl de igéreten kívűl mást még nem sikerült elérnünk pedig így hogy a meló is több lessz igazán rá kellen szánni a döntéshozónak a döntés meghozatalára magát.
egyszerűen olyan a helyzet hogy ha történik valami e kell szállásolni és kiképzést kell adni egyszerre 12.000 tartalékosnnak és 10.000 0. körös mozgósítottnak.+a belügy felkészítése a megváltozott helyzetre ehhez objektumok kellnek. feltőltve felszerelve flkészítve ellátva legaláb induló gépparkal stb.
Na látod! Ennek a szétforgácsolt marhaságnak aztán semmi, de semmi értelme.
Irgalmatlan nagy erőforrás pazarlás ez.
Ha nincs elegendő profi kiképző, akkor nem zavarod szét őket a szerjózsa minden irányában, hanem megpróbálom egyben tartani.
Így infrastruktúrából is kevesebbre van szükség. Ha nincs pénzed, akkor azt a keveset nem érdemes szétforgácsolni.
Ok, hogy az egyszerű lövészképzés nem igényel komoly gépparkot, de egy komplett kiképző központba oda lehet pakolni minden technikai eszközből 1-2-őt.
De egy komplett kiképző központ jól jön akkor is, ha már magasabb szintű képzéseket kell csinálni.
Ugyan azt a lőteret, harcászkodásra alkalmas területet több szinten is lehet használni.
Ezzel megintcsak pénzt lehet spórolni.