Nagy a csend!Múlt héten megérkezett a harmadik is?
Lesz ünnepélyes átadó?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagy a csend!Múlt héten megérkezett a harmadik is?
Lesz ünnepélyes átadó?
Összekötik inkább az àtvételt lezáró első lövészettel úgy ünnepélyesebb az alkalomMúlt héten megérkezett a harmadik is?
Lesz ünnepélyes átadó?
Para nem facebookozik ezért ha valaki facebook linket tesz be megmorogja.Telefonon nézted meg? Mert akkor alámondásképpen odaképzelek egy kis szarkazmust is. (nekem sem hozta be telefonon rendesen a galériát)
Aláképzelheted a szarkazmust, minden alkalommal felszólal a fészbukizmus ellen. Nincs acc-ja és nem hajlandó ráklikkelni sem. Amúgy ebben speciel én igazat adok neki.Telefonon nézted meg? Mert akkor alámondásképpen odaképzelek egy kis szarkazmust is. (nekem sem hozta be telefonon rendesen a galériát)
Már itt van a 3. is valaki megkérdeztek a ligetben.Ha várod a harmadik Pzh-t várd meg, mig valaki betesz valamit az érkezésével kapcsolatban,...
Nem az a baja, hanem az hogy ha nem vagy beloggolva/nincs accod, akkor azt sem latod facebookon ami amugy publikus lenne. Mar egy ideje ezt csinalja a facebook, igy probalja raeroltetni az embereket arra, hogy regisztraljanak. Nekem sincs accountom, es egyszeruen limitalja a facebook hogy mennyi amugy publikus tartalmat nezhetek meg igy. Ha kitorlom a cookie-kat, valtok IP-t, akkor is ez van. Tehat amikor valaki facebookrol linkel es o latja meg kiloggolva is, az NEM jelenti azt, hogy az is latja akinek nincs accountja, de akinek van, az ezt ugye nem tudja es nem erti, hogy a masik miert nem latja, hisz o latja beloggolas nelkul is.Para nem facebookozik ezért ha valaki facebook linket tesz be megmorogja.
Nekem sincs, de én ráklikkelek...Aláképzelheted a szarkazmust, minden alkalommal felszólal a fészbukizmus ellen. Nincs acc-ja és nem hajlandó ráklikkelni sem. Amúgy ebben speciel én igazat adok neki.
szerk: @krisss gyorsb volt egy mp-vel.
Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység.Nekem sincs, de én ráklikkelek...
A 3. pzh szállításával kapcsolatban is felhívást tett közzé a honvédség, de semmilyen közlemény, vagy fotó nem igazolta a beérkezést. Az ünnepélyes átadó is elmaradt.Mielőtt még nagyon felkapod a vizet: ez a "segílyváró" tempo inkább furcsa nekem, mint hogy idegesítene.
Inkább csak kíváncsi vagyok rá, hogy mi viszi rá az embert ilyenre. Csak az unalomra tudok gondolni...
Az álcafestéssel kapcsolatos folyamatos akadékoskodás sokkal idegesítőbb.
Képek, de a kísérő szöveg is erdekes.
https://www.facebook.com/1022933355...t13LEZJprSWyKu1fVxyYvQRaeU1X1gXBGkqwb3sxT28l/
Konvojban haladáskor segíti a "követési távolságot" tartani. A'szem fényvisszaverő festékkel van a kereszt felpingálva, valszeg sötétben van nagyobb jelentősége. És ha jól tudom a németektől ered (Leitkreuz).Egy kérdésem lenne! A Leo2 seggén is meg itt is látható fehér kereszt az micsoda? A Gidránon is láttam meg a Lynx-en, Pumán!
Egy kérdésem lenne! A Leo2 seggén is meg itt is látható fehér kereszt az micsoda? A Gidránon is láttam meg a Lynx-en, Pumán!
Konvojban haladáskor segíti a "követési távolságot" tartani. A'szem fényvisszaverő festékkel van a kereszt felpingálva, valszeg sötétben van nagyobb jelentősége. És ha jól tudom a németektől ered (Leitkreuz).
Milyen ünnepélyes átadóra gondolsz? Senki nem ígért ünnepélyes átadót. Arról volt szó, hogy Augusztusban próbalövészet. Érthető okokból, ezt most nem forszírozták.A 3. pzh szállításával kapcsolatban is felhívást tett közzé a honvédség, de semmilyen közlemény, vagy fotó nem igazolta a beérkezést. Az ünnepélyes átadó is elmaradt.
Szerintem olyasmire gondol, mint ami a Gidránok ill. a Leo2 A4-esek, de még a H145M-eknél is volt, olyan hivatalos csinnadratta, eszemiszom felsorakozom...Milyen ünnepélyes átadóra gondolsz? Senki nem ígért ünnepélyes átadót.
Jó a kérdés miután minden épkézláb eszköznek volt ünnepélyes átadója(Gidrán, Leo, H145M)!Milyen érdekes...!Csak hát itt páran nem értik hogy ha 6 eszköznek volt átadója akkor a 7.iknek miért lenne...! logikus nem?A 3. pzh szállításával kapcsolatban is felhívást tett közzé a honvédség, de semmilyen közlemény, vagy fotó nem igazolta a beérkezést. Az ünnepélyes átadó is elmaradt.
Nem csodavárás, vagy kötekedés a kérdésem, hanem informálódás. Hátha más tudja rá a választ.
Az álcafestés témája lehet számodra és másoknak is idegesítő volt. De majd két évig nem volt rá semmilyen egyértelmű válasz, csak találgatások.
Mi viszi rá az embert arra, hogy ha nem tetszik neki más kérdése, akkor elkezdi nevelő szándékkal kioktatni arról, hogy bizony ne tegyen fel ilyen kérdéseket?
Milyen ünnepélyes átadóra gondolsz? Senki nem ígért ünnepélyes átadót. Arról volt szó, hogy Augusztusban próbalövészet. Érthető okokból, ezt most nem forszírozták.
Előtte télen már volt egy kisebb happening/átvétel az első - még zöld - kapcsán.
Tényleg azt szeretnéd, ha minden beérkezett darabot tüzijátékkal, dixiland band-del, meg fizetett síróasszonyokkal adnának át?
Még mindig nem kapta fel a média a PZH-t. Remélhetőleg majd a hivatalos átadó után és az első éleslövészet után.
Nagy a csend!
Az elsőként érkezett "rendszáma" 70003-volt, a másodiké 70001. Ez nekem azt súgja, hogy a 70002 is kész van már, csak legfeljebb még nem hozták meg.Múlt héten megérkezett a harmadik is?
Lesz ünnepélyes átadó?
De valaki írta a múltkor, hogy megjött a 3. is csak nem lett már nagy dobra verve!Az elsőként érkezett "rendszáma" 70003-volt, a másodiké 70001. Ez nekem azt súgja, hogy a 70002 is kész van már, csak legfeljebb még nem hozták meg.
Lehetséges. Elvégre miért kellene örvendezni a sajtóban mind a 24 darabnak?De valaki írta a múltkor, hogy megjött a 3. is csak nem lett már nagy dobra verve!