[HUN] Pzh 2000

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
15 931
26 112
113
Tegye fel a kezét, akit meglepett ez a dolog. :p
Itt állunk egy eleve megkésett programmal, eleve kielégíthetőnek sem tekinthető haderő-fejlesztéssel, és még csúszik is.
Ráadásul az igazi rémálom a humánerőforrás biztosítása lesz.
Szóval jól állunk.
Bár így jönne be minden... (Ez meg kivétel lehetett volna)
Már megint felültél erre a vonatra...
Sztem mki. Februarban mondtak júniust, augusztusi lövészettel.
RR még kb. 1-2 hónapja is pontosan ezt a menetrendet adta meg.
 

Wilson

Well-Known Member
2017. szeptember 19.
24 241
58 233
113
A Magyar Honvéd magazin legfrissebb számából: "A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében hazánk Panzerhaubitze 2000-esek (PzH 2000) beszerzéséről is döntött. A német Krauss-Maffei Wegmann vállalat által gyártott eszközök 2023–2024-ben érkeznek Magyarországra..."

Most vagy tudnak valamit vagy valamit nagyon benéztek... a legutóbbi hírek szerint júniusban már érkezik az első és augusztusban már lövészet is lesz vele.
Nagyon benézték...
 

éber

Well-Known Member
2020. december 15.
580
1 702
93
RSZR? Aki tudja hol és mikor mondta, linkelje már be újra, mert erre nem emlékszem. Előre is köszönöm.
16.43-nál mondja,csak nagyon hadar..!
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
15 931
26 112
113
16.43-nál mondja,csak nagyon hadar..!
Most újra meghallgatva ez érdekes, mert azt mondja, hogy az első 5 löveggel akarják akkor (idén augusztus) elkezdeni a hazai lövészetet.
Az öt löveg gondolom itt mint egyéni löveg fog részt venni a programon, mert az ötös szám mind szakasz, mind üteg szinten egy eléggé szokatlan szám lenne.