[HUN] Pzh 2000 HU

Kezdhettek a színén vitàzni.
Valamiért az a benyomásom, hogy a minta alakja jobban átgondolt, mint a Leopárdokon. A foltok elhelyezkedése, mérete, aránya.
Lehet, csak azért, mert nagyobb a jármű és jobban kiadja, de lehet, hogy javítottak rajta. Szóval egész pofás.
A szín kb ugyanaz, mivel azonban a reggeli fényben készült, ezt nem lehet pontosan megmondani. Majd ha mellé áll egy Leopárd.

Valamiért az a benyomásom, hogy a minta alakja jobban átgondolt, mint a Leopárdokon. A foltok elhelyezkedése, mérete, aránya.
Lehet, csak azért, mert nagyobb a jármű és jobban kiadja, de lehet, hogy javítottak rajta. Szóval egész pofás.
A szín kb ugyanaz, mivel azonban a reggeli fényben készült, ezt nem lehet pontosan megmondani. Majd ha mellé áll egy Leopárd.
Miért az állatkertben lesz hivatalosan átvéve?....:-)

• Vicces
Reactions: Blitz97 and beat
A htka facebook oldalát messzire kerüljük el... ennyi állatok királyát...már egyből az ukiknak adná a frissen beérkezett technikát :eek:
Néha már az az érzésem, hogy csak egy Magyarországot ért támadás vagy háború tudná helyrerakni az állampolgárok gondolkodását. Bár lehet még az sem. :(

Néha már az az érzésem, hogy csak egy Magyarországot ért támadás vagy háború tudná helyrerakni az állampolgárok gondolkodását. Bár lehet még az sem. :(
Én ezzel úgy vagyok,hogy addig nincs gond míg tényleg nem küldjük a PZH2000-t Ukrajnába, az meg hogy egy két jó képességű azt írja a Facebookon, hogy Ukrajnába kellene őket küldeni, számomra nem bizonyít mást,minthogy túl lehet élni az agyhalált is.

129296459_3640132756030453_4616032340629921721_n.jpg

2020 dec. 4-én rakták ki a tatiak facebookra.

A htka facebook oldalát messzire kerüljük el... ennyi állatok királyát...már egyből az ukiknak adná a frissen beérkezett technikát :eek:
A kommentek brutálisak,...de visszajelzésben csak egy kamion sofőr, egy artista, egy ablak szerelő és egy telex/24.hu-n élő valszeg pedagógus szomorkál.
Van remény :D