Része a csomagnak és itthon tábori körülmények közt is megoldható.
Az ukránoknak sem a csővel volt gondja, hanem a töltőautómata kezdett makrancoskodni mert csapágyasra lett járatva.
Elvileg tábori javító műhely képes a csocserere.Burok az angolai bozotba megcsinálták.
Elvileg a tervezési kritérium 1 havi intenzív harc, félidőben egy tábori csocserevel, mielőtt vissza kell vinni a hadtest javító műhelybe nagyjavitasra.Hogy aztán most hol csináljak a nagyjavitast,BW vagy gyár,azt nem tudom.Része a csomagnak és itthon tábori körülmények közt is megoldható.
Az ukránoknak sem a csővel volt gondja, hanem a töltőautómata kezdett makrancoskodni mert csapágyasra lett járatva.
Na az ukránoknak erre a javításra nincs lehetősége.Elvileg a tervezési kritérium 1 havi intenzív harc, félidőben egy tábori csocserevel, mielőtt vissza kell vinni a hadtest javító műhelybe nagyjavitasra.Hogy aztán most hol csináljak a nagyjavitast,BW vagy gyár,azt nem tudom.
Hát,a németekért sNa az ukránoknak erre a javításra nincs lehetősége.
Gondolom mi az ukránokéhoz hasonló töltő problémát tábori műhelyben is megoldanánk...?Na az ukránoknak erre a javításra nincs lehetősége.
Megtréfált a telefon?Hát,a németekért s
Németekért se merném tűzbe tenni a kezem.BW is leépült, eléggé.Lehet,hogy ők is a gyárba tudnak már csak nagygeneralt csinálni.....Na az ukránoknak erre a javításra nincs lehetősége.
Jó kérdés. De az ukránok az idő rövidsége (meg kutya nem akart a legminimálisabbnál több pénzt meg eszközt adni nekik) miatt max alapszintű karbantartásra és üzemeltetésre lehetnek képesek.Németekért se merném tűzbe tenni a kezem.BW is leépült, eléggé.Lehet,hogy ők is a gyárba tudnak már csak nagygeneralt csinálni.....
Csak egy jön?Kezdhettek a színén vitàzni.
Szóva a te és az én idegeimre vigyáznak? Ezt nevezem parancsnoki gondosodásnak.
UI.: A károgóknak üzenem megjött a bakancsom, csak nem tudam átvenni.
Kezdhettek a színén vitàzni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..