Semmi pánik!
...Augusztus 20-án fog "bemutatódni" !!!
Úgy durran nagyot!
.
...Augusztus 20-án fog "bemutatódni" !!!
Úgy durran nagyot!
.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Já Haix black Eagle Athletic 2.0
Já. Miben tudok segíteni.Kriss itt vagy?
Akkor még nem jönnek...!Já. Miben tudok segíteni.
Nem vagyok se tüzér se tatai szóval az, hogy én itt vagyok vagy nem vagyok munkaidő után nemigen jelent semmit ez alapján ne számolgass.Akkor még nem jönnek...!
Akkor legalább azt mond meg mikor érkezik a bakancsod...!Nem vagyok se tüzér se tatai szóval az, hogy én itt vagyok vagy nem vagyok munkaidő után nemigen jelent semmit ez alapján ne számolgass.
Szerintem holnap és hat minimum!Pèntekig ide kellene érniük , hétvégére nem fogják az állományt berántani az átvétel miatt.Pénteken viszont már a fű sem nő , marad a szerda és csütörtök.Viszont ha szerdán átveszik őket akkor még mindíg marad egy egész napjuk tenni- venni.Akkor még nem jönnek...!
Akkor már csak egyet kell aludni...?Szerintem holnap és hat minimum!Pèntekig ide kellene érniük , hétvégére nem fogják az állományt berántani az átvétel miatt.Pénteken viszont már a fű sem nő , marad a szerda és csütörtök.Viszont ha szerdán átveszik őket akkor még mindíg marad egy egész napjuk tenni- venni.
Az dudi rendelteAkkor legalább azt mond meg mikor érkezik a bakancsod...!
Ez azért nagyon nem biztos!!!Akkor már csak egyet kell aludni...?
Akkor már csak egyet kell aludni...?
Ez azért nagyon nem biztos!!!
Ok de át is vette? Tegnap nem tudtaés már meg is jött neki a bakancs
Igen, ma átvette.Ok de át is vette? Tegnap nem tudta
Bakker dudi! Te egy Szent vagy! Szent HIMARS helyett Szent Dudi lesz a neved! Jöhetnek a pzh-k!Igen, ma átvette.
Elég narkóval elég lesz egyet is, ja.Akkor már csak egyet kell aludni...?