[HUN] Pzh 2000 HU

Ez topikrombolás amit csináltok. Már több oldal hülyeséget áthelyeztem innen. Tényleg ezt fogjátok csinálni addig, amíg meg nem érkezik? Aki kapott meghívót vagy van hozzá valami köze, az már pontosan tudja mikor, hogyan és mennyi érkezik. Hülyeségek kommentelése helyett inkább figyeljétek az internetet és csak akkor írjatok ide ha van valami normális infó. Az olvasók többsége ezért jár ide, és a több oldal értelmetlen hozzászólás miatt megy el és mondja hogy sz@r az oldal és itt mindenki hülye...

Ez topikrombolás amit csináltok. Már több oldal hülyeséget áthelyeztem innen. Tényleg ezt fogjátok csinálni addig, amíg meg nem érkezik? Aki kapott meghívót vagy van hozzá valami köze, az már pontosan tudja mikor, hogyan és mennyi érkezik. Hülyeségek kommentelése helyett inkább figyeljétek az internetet és csak akkor írjatok ide ha van valami normális infó. Az olvasók többsége ezért jár ide, és a több oldal értelmetlen hozzászólás miatt megy el és mondja hogy sz@r az oldal és itt mindenki hülye...
Lehet, hogy a kommentek illeszkednek ahhoz a helyzethez, ahogy az állam kezeli ezeket a dolgokat?

Mikor a Honvédban dolgoztam az ott melózó katonákkal bizniszeltünk! Nekik volt a csekkönyvükön 400-500 ezer nekünk meg kellett olcsón bakancs! A Haix nagy kincs volt egy mentősnek! Be is mentünk a Róbert Károlyon a mintaboltba es díszegyenruhán meg pilótasapkán kívűl nem volt semmi! Se gyakroló ( akkor még Boci) se hevederőv se bakancs! Semmi!:(

Tehát ha jól értem amíg nincs infó addig senki ne írjon ide és AKKOR lesz jó ez az oldal ill. miután seki semmit nem ír ide ezért nem fognak innen elmenni az OLVASÓK (!!!) hiszen tök jó lesz ez a kihalt oldal...! El tudnád magyarázni ezt az ellenmondást?

Elkeseredett HTKA fórumozók próbálják kitudni a hivatásosoktól a PZH-k érkezési dátumát:

zombie-horde-attack-on-an-armored-troop-carrier-with-shooting-soldiers-gloomy-city-of-the-dead-illustration-in-horror-genre-TAJ2EM.jpg