Rendszerbeállító éleslövészetet kizárólag éles lőszerrel lehet abszolválni, lőtérivel nem.Nincs hozzá gyakoroló gránát ami nem robban?
Amúgy az idővel ementáli sajttá lőtt gyakoroló terén időnként betemetik a krátereket?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Rendszerbeállító éleslövészetet kizárólag éles lőszerrel lehet abszolválni, lőtérivel nem.Nincs hozzá gyakoroló gránát ami nem robban?
Amúgy az idővel ementáli sajttá lőtt gyakoroló terén időnként betemetik a krátereket?
Na azt megnézném.Majd a tartalékosok tolják és berregnek hozzá.
Előre megyünk, nem hátra!Basszus az egyik alsogatyában a másik zokniban nyomja.
Van céges bakancsom kettő is így nem ilyenfajta kényszerből hordok sajátot.Basszus az egyik alsogatyában a másik zokniban nyomja.
Lehet, hogy a kommentek illeszkednek ahhoz a helyzethez, ahogy az állam kezeli ezeket a dolgokat?Ez topikrombolás amit csináltok. Már több oldal hülyeséget áthelyeztem innen. Tényleg ezt fogjátok csinálni addig, amíg meg nem érkezik? Aki kapott meghívót vagy van hozzá valami köze, az már pontosan tudja mikor, hogyan és mennyi érkezik. Hülyeségek kommentelése helyett inkább figyeljétek az internetet és csak akkor írjatok ide ha van valami normális infó. Az olvasók többsége ezért jár ide, és a több oldal értelmetlen hozzászólás miatt megy el és mondja hogy sz@r az oldal és itt mindenki hülye...
Sajátot hordasz.Van céges bakancsom kettő is így nem ilyenfajta kényszerből hordok sajátot.
A következő saját, mert a mostqni már romon van.Sajátot hordasz.
El sem hiszem.
Akkor most milyen bakid jött meg?
Tehát ha jól értem amíg nincs infó addig senki ne írjon ide és AKKOR lesz jó ez az oldal ill. miután seki semmit nem ír ide ezért nem fognak innen elmenni az OLVASÓK (!!!) hiszen tök jó lesz ez a kihalt oldal...! El tudnád magyarázni ezt az ellenmondást?Ez topikrombolás amit csináltok. Már több oldal hülyeséget áthelyeztem innen. Tényleg ezt fogjátok csinálni addig, amíg meg nem érkezik? Aki kapott meghívót vagy van hozzá valami köze, az már pontosan tudja mikor, hogyan és mennyi érkezik. Hülyeségek kommentelése helyett inkább figyeljétek az internetet és csak akkor írjatok ide ha van valami normális infó. Az olvasók többsége ezért jár ide, és a több oldal értelmetlen hozzászólás miatt megy el és mondja hogy sz@r az oldal és itt mindenki hülye...
Ok arra voltam kíváncsi ha nem titok az mi?A következő saját, mert a mostqni már romon van.
Nem@dudi Jól értem, hogy holnap érkezik a topic névadója?
Azt hittem komolyan a bakancsához viszonyítva súgott nekünk.
Nem. Előbb jött a bakancs...@dudi Jól értem, hogy holnap érkezik a topic névadója?
Hany nappal korabban mint tervezted?Nem. Előbb jött a bakancs...
Ez csalás ezeken van gatya!Elkeseredett HTKA fórumozók próbálják kitudni a hivatásosoktól a PZH-k érkezési dátumát: