Egyiknél sincs sajnos....melyik állami szervnél van humánerőforrás gazdálkodás érdemben? Mármint ami nem csak kamuzik, hanem rendesen dolgozik?
(nyilván ki akarják vezényelni az asszonkórúst hangfegyverként, gyengébb arabok simán összerogynak)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyiknél sincs sajnos....melyik állami szervnél van humánerőforrás gazdálkodás érdemben? Mármint ami nem csak kamuzik, hanem rendesen dolgozik?
(nyilván ki akarják vezényelni az asszonkórúst hangfegyverként, gyengébb arabok simán összerogynak)
Professzionális szervezetnek indul akkor.Tartalékosok, polgárőrség, mezőőrök, a helyi rendőrség irányítása mellett.
Hát ez csodás. Egy újabb súlyosan létszámhiányos, borzalmasan alulfizetett testület a tisztességes bérezés, kiszámítható életpályamodell és megbecsülés helyett.Új határvédelmi szervezet felállítását jelentette be Orbán Viktor
Pintér Sándor szeptemberig kapott időt a rendőrség keretein belül működő testület felállítására.telex.hu
Hát nekem enyhén szólva is kétségeim vannak...Szerintem az 1 századot a tartalékosok továbbra is ki fogják adni. a délin (a keleti pajzsba is résztvesznek már kis erőkkel)
FBÖ k és a KRK kon akik dolgoznak azok állandóan ott dolgoznak (nekik ez a munkályuk) (szerintem ők egységesítve lessznek)
az aktív állomány jelentős részét kell helyettesíteni és azt a cca 300 rendőrt (több váltást) (a rendőrsulisok szerintem a késöbbiekben is le lessznek víve.)
Ha normális fizetést ajánl a rendőrség a déli 2 végén találni fog ember mind baján mind szegeden. középen bácsalmásról lenne még jelentkező rendes fizetésért.
közte lévő réseket meg a tarcsisok és az egyéb (kis létszámú rendőr aktív katona tanulók egyéb kitudja adni)
persze a IBH ra is pénzt kellene fordítani főleg azokat a hiányosságokat pótólni amik ugymond ismertek. (mert vannak ilyenek és vannak rizikós pontok és felszerelés és egyéb hiányosságok vagy dolgok amit lehetne észerübben jobban csinálni...)
A kérdés itt a fizetés mértéke. Szerintem fel fognak dobni egy olyan fizut amiért meg fogja érni.
kétség az természetes. De én nem temetném a kutyát előrre.Hát nekem enyhén szólva is kétségeim vannak...
Akkor a déli megyék rendőrségeit fogják kivéreztetni? Ha egy fegyveres szervnek értelmes bért adsz, a többinek is kell mert ugyanabból a potenciális emberanyagból kerül ki az állomány.„Nem tartható tovább az, hogy miközben háború van tőlünk keletre, (…) katonák gyakorlatozás helyett a határon teljesítenek szolgálatot, és a rendőreink se bírják sokáig, mert távol a családtól kell őket levezényelnünk” – fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve: „nem csak a pénzük kevés, hanem a terhelés is nagy.”
nemtudom mit olvastok de szerintem itt pont nem azt akarja hogy alacsony legyen a fizu és nem versenyképes.
meg is fogják kapni a rendőrök a béremelést ahogy a mi is meg a tanárok meg a eü sök is. (annyi hogy a tanárok szerintem elöbb)Akkor a déli megyék rendőrségeit fogják kivéreztetni? Ha egy fegyveres szervnek értelmes bért adsz, a többinek is kell mert ugyanabból a potenciális emberanyagból kerül ki az állomány.
Nem édesmindegy hogy hívod? A rendőröknél nem rendfokozatra fizetnek.kivéreztetés szerintem nem lessz mert LEGÉNYSÉGI állománnyal oldható meg a legkönnyebben leggyorsabban a dolog (legalábbis legénységi gerincel...) ami a BM nél ugye eddig nemigen vólt... (és ez a BM erők legnagyobb problémályának generátora. hogy altiszt (örmester) a közkatona...)
A BV-ben nagyobb a létszámhiány mint a rendőröknél...BV marad talán ki de ott a pénzre nem jellemző a panaszkodás.
fizetni lehet nem azalapján fizetnek de még határreddész sem lehetsz éretségi nélkül... nehéz úgy embert találni egy oktatásilag elmaradott területen ahol a szakmunka és a földművelés állattartásnak van hagyománya... Hogy melette gimnáziumi végzetséget vársz el...Nem édesmindegy hogy hívod? A rendőröknél nem rendfokozatra fizetnek.
És ez marha jól is van így.fizetni lehet nem azalapján fizetnek de még határreddész sem lehetsz éretségi nélkül...
Szerintem meg nem. A rendőr is párban jár. nincs azzal semmi gond ha egyik az ész másik az erő. pláne a határon és nem a civilek között.És ez marha jól is van így.
Ha az érettségihez mérjük az "észt" akkor kurva nagy baj van... A rendőrségi munka kissé komplexebb annál minthogy odabaszok a gumibottal mivel egy rossz intézkedés a rács rosszabik végére juttatja az óvatlan kollégát.Szerintem meg nem. A rendőr is párban jár. nincs azzal semmi gond ha egyik az ész másik az erő. pláne a határon és nem a civilek között.
Ma már egy érettségit kb az nem szerezi meg aki nem akarja.Szerintem meg nem. A rendőr is párban jár. nincs azzal semmi gond ha egyik az ész másik az erő. pláne a határon és nem a civilek között.
a keritésnél a tartalékosok elboldogulnak sok 4 hét alapkikután tud fogni... végre kell tudni hajtani a arancsot amit a szakmailag felkészültebb ad ki.Ha az érettségihez mérjük az "észt" akkor kurva nagy baj van... A rendőrségi munka kissé komplexebb annál minthogy odabaszok a gumibottal mivel egy rossz intézkedés a rács rosszabik végére juttatja az óvatlan kollégát.
ma már igen de 2 éve még választhattál éretségi vagy szakma... (azért nem olyan egyszerű 4 év nekem is hiába tudtam vólna megírni a tavajit és az ideit is.)Ma már egy érettségit kb az nem szerezi meg aki nem akarja.
már 2 éve is volt olyan suli ami szakmát is adott meg érettségit is egyszerre.ma már igen de 2 éve még választhattál éretségi vagy szakma... (azért nem olyan egyszerű 4 év nekem is hiába tudtam vólna megírni a tavajit és az ideit is.)