A nő azt állítja, amikor erről tudomást szerzett az egyik erőszaktevő, nemcsak beismerte a tettét, de azt is elmondta, hogy mindez azért történt, mert a nő nem adta oda magát. Katalint állítja: a kollégája megfenyegette őt arra az esetre, ha a történtekről beszélni mer. Ő azonban nem hagyta annyiban a dolgot, jelentést írt a parancsnokának, amiben nemcsak a megerőszakolásáról és a videóról, de a fenyegetésről is beszámolt.
– Azt mondták, hazudok, kitaláltam az egészet, aztán el akartak vitetni a pszichológiára az éjszaka közepén, hogy bolondnak nyilvánítsanak. Üvöltve tiltakoztam, amit hallott az édesanyám a kihangosított telefonomon.
Ezután a rendőrnőt szabadságra küldték, majd közölték vele, hogy telefonon értesítik a fejleményekről.
– Ennek ellenére december 10-ére berendeltek szolgálatra, holott én megmondtam, nem tudok azokkal az emberekkel együtt dolgozni és félek is tőlük. Erre azt a választ kaptam, hogy ha nem veszem fel a szolgálatot, katonai bűncselekményt követek el – jegyezte meg feldúltan a nő, aki úgy érzi, a laktanyában mindenki rajta röhög.
Az Országos Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte: „minden támogatást megadnak a nyomozáshoz”. Hozzátették: „a Készenléti Rendőrség parancsnoka intézkedett az érintettek szolgálatának munkahelyi találkozását kizáró módon történő szervezésére.”
A rendőrnő megdöbbentő állítása: megerőszakolt két rendőr kollégám
Alapjaiban rengetheti meg a rendőri társadalmat egy rendőrnő döbbenetes esete. A rendőr őrmester azt állítja: két kollégája megerőszakolta őt.
www.blikk.hu
Vagy intézkedtek, vagy most, hogy sajtóügy lett belőle mondják, hogy intézkedtek, mert eddig nem vették komolyan, hogy valóban megtörtént az ügy.
Ettől jobb már csak az lett volna, ha a csajszi ma bement volna szolgálatra és a két pasast szitává lövi a szolgálati fegyverével hirtelen felindulásból. Na akkor magyarázkodhattak volna arról, hogy intézkedtek a találkozás kizárásáról. Merthogy a korábbiak alapján inkább úgy tűnik úgy kezelték hamis vádat nyom a csajszi a két rendőr ellen, és húzza meg magát és jelentkezzen szolgálatra.
Máshol ilyenkor nem azonnal felfüggesztik a rendőröket?
Persze az az igazság, hogy látott már az ember fordítottjára is példát, hogy a sértett nő így vagy hasonló módon áll bosszút. Még azt is el tudom képzelni, hogy konszenzuális volt a dolog, de amikor kiderült le is videózták és ez kering a kollegák között akkor elpattant valami és akkor indította be a csajszit, mert egy konszenzuális légyott után a két bohóc egy életre nevetségessé tette a kollegák előtt a közös légyottról készült videó kerengetésével és az előmenetelét is elvágta, mielőtt esélye lett volna rá egyáltalán. Akármelyik is, a két rendőr "fiú" nem rendőr anyag.
Aki látta a videót az többet tud... vagy nem.