Nálunk is így volt aztán egyik napról a másikra lefegyverezték a kollégákatÉn hallottam már ilyet. Egy ott dolgozó ismerőstől....
Mondjuk azt is mondta hogy mindenki csak találgat, hogy mi a fene lesz velük.
Nálunk is így volt aztán egyik napról a másikra lefegyverezték a kollégákatÉn hallottam már ilyet. Egy ott dolgozó ismerőstől....
Mondjuk azt is mondta hogy mindenki csak találgat, hogy mi a fene lesz velük.
Ès ez mièrt jó? Mármint a kormánynak?Nálunk is így volt aztán egyik napról a másikra lefegyverezték a kollégákat
Special nálunk rá basztak mert amióta nem fegyveres ellenőrzi a jövedéki adó beszedését hanem ő adózás címen amit be vallanak pletykák szerint évi -1000milliard felett van a bevételÈs ez mièrt jó? Mármint a kormánynak?
Szerintem a határon megrongálódott autók kiállítása is érdekes volt.
Két hét alatt rend lett, mint tudjuk....![]()
Brutálisan meggyilkoltak egy fiút Szabolcsban, az elkövető ismét rejtett erőforrás volt (Frissítve!)
Brutális cigány gyilkosság történt a napokban egy szabolcsi községben, az áldozat kiskorú. A rendőrség elkapta az elkövetőt és kezdeményezték letartóztatását. Kövesd Telegram csatornánkat Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is Egy...szentkoronaradio.com
A Danube Institute szervezte, ami egy civil szervezet. Mi köze hozzá akármelyik állami szervnek? Nem olvastam egyik cikkben sem, hogy akár a rendőrség, akár bármelyik másik állami szervezet biztosította volna ezt a rendezvényt. Egy étteremben tartották meg, de az sem derül ki az általam olvasott cikkből, hogy a zárt rendezvény az egész étteremre vonatakozott, vagy csak egy teremre. Gondolom az izraeli nagykövetnek volt saját testőre, bár az sem biztos.Belbiztonság.
Nem kell itt Fico testőrségén nevetni, itt is komoly lehetett a biztosítás színvonala, ha egy zártkörű rendezvényre beengedtek egy tucatnyi arab palesztín párti aktivistát:
![]()
Palesztinpárti aktivisták zavarták meg az október 7-ei terrortámadásról szóló budapesti konferenciát, két embert elvittek a rendőrök
Az egyik aktivistát és a konferencia egy résztvevőjét, aki két tiltakozót megrúgott.444.hu
![]()
Őrizetbe vettek egy zsidó fiatalt, aki dulakodott a palesztinpárti tüntetőkkel a budapesti konferencián
A Danube Institute konferenciáját Izrael magyarországi nagykövetének beszéde közben zavarta meg tizenöt aktivista.hvg.hu
Most akkor magyar vagy zsidó?
![]()
![]()
Garázdasággal gyanúsítják a Hamász-párti zavargók ellen fellépő magyar fiatalt - Neokohn
A zsidó fiatal lapunknak elmondta, hogy ő maga hívta ki a rendőröket a Danube Institute budapesti rendezvényét megzavaró aktivistákra, végül mégis őt állították elő gyanúsítottkéntneokohn.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..