Azt a kurva, mikre emlékszelAmi meglepő, mert 2024. április 22-én még lájkoltad is...
Hát, én nem ezzel kelek és fekszem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt a kurva, mikre emlékszelAmi meglepő, mert 2024. április 22-én még lájkoltad is...
Csak az alapkőletételből tudták meg, hogy hadiipari üzem épül – nem igazán örülnek Vecsésen a páncélökölgyárnak
Az önkormányzatot meg sem kérdezték a Vecsésen, egy magán ipari parkban a honvédelmi tárca bábáskodása mellett épülő, német–izraeli hátterű hadiipari üzemről. Az itt gyártott új fegyver “kísérleti terepe” a Magyar Honvédség lesz, de Ukrajnába is juthat majd belőle.hvg.hu
Felének, hogy felrobban?Helyi szinten senki sincs elragadtatva a beruházástól…
Mi a baj a kompozit csőgyárral?Helyi szinten senki sincs elragadtatva a beruházástól…
Gondolom az , hogy csak úgy bejelentették a semmiből és mindenki azt hiszi, hogy robbanóanyag is lesz gyártvaMi a baj a kompozit csőgyárral?
Egyébként benne van a pakliban hogy előbb-utóbb komplett RGW it készüljön, nem?Mi a baj a kompozit csőgyárral?
Gondolom az , hogy csak úgy bejelentették a semmiből és mindenki azt hiszi, hogy robbanóanyag is lesz gyártva
Mi a baj a kompozit csőgyárral?
Ezért nagy probléma, hogy a jelenlegi hatalom magasról sz.rik a zemberek véleményére. Ha normálisan elmagyarázzák, hogy csak a csövet gyártjuk nem robbanóanyagot akkor senkinek nem lett volna problémája vele. Ugyanez a gyakorlat az akkumulátorgyáraknál: titkolják ameddig csak lehet, már ott tartunk, hogyha bármilyen többhektáros fejlesztés van ellenzik a helyiek, mert nem tudják, hogy mit építenek és tartanak tőle, hogy akkumulátorgyár lesz.Az RGW gyár esetében meg el lett cseszve a kommunikáció, előbb kellett volna bejelenteni és amennyire csak lehet kihangsúlyozni hogy csak a csövet gyártjuk, semmi nem tud felrobbanni, és máris nyugodtabb lenne a lakosság.
Most kapták meg a szükséges engedélyeket meg tisztázva lettek a rinyálások.Na hát egyelőre sehogy nem áll a nagy építkezés. Csak egy üres puszta van a tervezett gyár helyén.
Most kapták meg a szükséges engedélyeket meg tisztázva lettek a rinyálások.
A környezetvédelmi engedélyt mondjuk már szeptemberben megkapták.Most kapták meg a szükséges engedélyeket meg tisztázva lettek a rinyálások.
Megtörtént.A környezetvédelmi engedélyt mondjuk már szeptemberben megkapták.
Megjegyzés: nem lett volna rinyálás és ellenkezés, ha nem a semmiből jött volna a hír, hogy egy ilyen üzem települ ide, vagy legalább érthetően elmagyarázták volna utólag a jónépnek a dolgot.
Én ezt pontosan tudom..Megtörtént.
Alucsövet fog húzni a gyár amire szénszál szövetet ragaszt
most már a helyiek is ha minden igaz.Én ezt pontosan tudom..
Kerdeses hogy fel is fogtak-emost már a helyiek is ha minden igaz.
Aligha, mert eddig ebből semmi se jelent meg a helyi sajtóban. Márpedig minden szóba jöhető fórumot követek.most már a helyiek is ha minden igaz.