Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tessék menni és szolgáltatni az infótna, keresik már az emberek a magyar csapathoz a Rheinmetall-hoz. A héten eddig kaptam két e-mailt fejvadászoktól - "Nyugat-Magyarországi, hadiipari beruházás, szárazföldi járművek" kulcsszavakkal
Mintha mostanában nem lenne mindenhol divat titoktartásit aláíratni.Tessék menni és szolgáltatni az infót
Szép lista! Kíváncsi vagyok, hova kerül a cég, remélem Észak-Keletre.A RM kozosen lesznek kebabosok is!
@Green Leader THX
https://www.portfolio.hu/global/202...uvek-gyartasa-indul-meg-magyarorszagon-462484
Updatelt Rheinmetall-lista:
2021- Nurol-RM-HTD (HM) kozos gyartas, ket upgradelt 4x4 modell (Jelcin es NMS alapokon)
2022- izraeli radarok, leszallitani es integralni, majd gyartas attelepitese es hazai fejlesztes elinditasa
2022-2024 elso zl Lynx, majd zalai gyartas beindul
2023-2024: Varpalotan beindul a loszer- es robbanoanyag gyar, plusz a Hirtenberg 60-81-120mm aknagyartasa is beindul
2023-2025 2A7HU es PzH hull, armament + ammo, HX/TGS trucks
2024- uj, hibrid kerekes 8x8 IFV gyartas, future UGV jarmu
Ha ez az utóbbi 3-4 RM közös biznisz megjelenik a cseh fórumokon, sztem beleverik a fejük a falba. Ők meg még mindig tendereznek, mi meg totálisan kimaxoljuk a lehetőségeket!!A RM kozosen lesznek kebabosok is!
@Green Leader THX
https://www.portfolio.hu/global/202...uvek-gyartasa-indul-meg-magyarorszagon-462484
Updatelt Rheinmetall-lista:
2021- Nurol-RM-HTD (HM) kozos gyartas, ket upgradelt 4x4 modell (Jelcin es NMS alapokon)
2022- izraeli radarok, leszallitani es integralni, majd gyartas attelepitese es hazai fejlesztes elinditasa
2022-2024 elso zl Lynx, majd zalai gyartas beindul
2023-2024: Varpalotan beindul a loszer- es robbanoanyag gyar, plusz a Hirtenberg 60-81-120mm aknagyartasa is beindul
2023-2025 2A7HU es PzH hull, armament + ammo, HX/TGS trucks
2024- uj, hibrid kerekes 8x8 IFV gyartas, future UGV jarmu
Lehet ez is Kaposvár. Már egy éve is pletykálták a kebab gyártását ott. Jó felkészülés lenne a RM kerekesre.Szép lista! Kíváncsi vagyok, hova kerül a cég, remélem Észak-Keletre.
https://hvg.hu/360/20191022_Orbanko...eszunk_harci_jarmuveket_a_haboruzo_torokoktol
Erre a HT Division-ra mi szükség lehet? .. Írtam egy hosszabb hozzászólást, de nem akartam mocskolódni, ezért totál naivan kérdezem inkább.
Ha ez az utóbbi 3-4 RM közös biznisz megjelenik a cseh fórumokon, sztem beleverik a fejük a falba. Ők meg még mindig tendereznek, mi meg totálisan kimaxoljuk a lehetőségeket!!
2 megközelítés lehet. Egyrészt ekkora üzleteknél ennyit illik leadni. Nem kell itt lopni, csak a tisztes hasznot. Másrészt lehet az állam már nem akart pénzzel beszállni, neki van, had szóljon. Viszont ezzel a formával, sztem a 4*4 jövőbeli export teljesen megoldott, bármilyen török szankciók lesznek. Az üzbégek ugyanilyen konstrukcióban gyártanak 1.000 körüli török 4*4-et.https://hvg.hu/360/20191022_Orbanko...eszunk_harci_jarmuveket_a_haboruzo_torokoktol
Erre a HT Division-ra mi szükség lehet? .. Írtam egy hosszabb hozzászólást, de nem akartam mocskolódni, ezért totál naivan kérdezem inkább.
Ha jól értelmezem a prezentáción a képet akkor a HEL LAWS egy lézeres drónvadász lenne? Ezt akarják itt fejleszteni és gyártani?
Ha jól értelmezem a prezentáción a képet akkor a HEL LAWS egy lézeres drónvadász lenne? Ezt akarják itt fejleszteni és gyártani?
2 megközelítés lehet. Egyrészt ekkora üzleteknél ennyit illik leadni. Nem kell itt lopni, csak a tisztes hasznot. Másrészt lehet az állam már nem akart pénzzel beszállni, neki van, had szóljon. Viszont ezzel a formával, sztem a 4*4 jövőbeli export teljesen megoldott, bármilyen török szankciók lesznek. Az üzbégek ugyanilyen konstrukcióban gyártanak 1.000 körüli török 4*4-et.
https://adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/suat-gokhan-karakus pár dolgot megmagyaráz a háttérben.https://hvg.hu/360/20191022_Orbanko...eszunk_harci_jarmuveket_a_haboruzo_torokoktol
2 megközelítés lehet. Egyrészt ekkora üzleteknél ennyit illik leadni. Nem kell itt lopni, csak a tisztes hasznot. Másrészt lehet az állam már nem akart pénzzel beszállni, neki van, had szóljon. Viszont ezzel a formával, sztem a 4*4 jövőbeli export teljesen megoldott, bármilyen török szankciók lesznek. Az üzbégek ugyanilyen konstrukcióban gyártanak 1.000 körüli török 4*4-et.
Szép lista! Kíváncsi vagyok, hova kerül a cég, remélem Észak-Keletre.
Ha ez az utóbbi 3-4 RM közös biznisz megjelenik a cseh fórumokon, sztem beleverik a fejük a falba. Ők meg még mindig tendereznek, mi meg totálisan kimaxoljuk a lehetőségeket!!