Na ja, sok újdonság nem lesz benne szerintem sem, csak maximum összefoglalják az elmúlt pár hétben történteket, a kapacitás bővítésről, uniós pénzről meg ilyesmi.
Bár van más is a levegőben, de szerintem azt még most nem szellőztetik meg.

Most?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Növekszik a Várpalota közelében épülő lőszergyár​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Növekszik a Várpalota közelében épülő lőszergyár​

Na akkor még is van az újra bejelntés :D

Már éppen szidni akartalak, mert "új bejelentés"-t olvastam.

Hiúzt, gidránt, pzh-t, a7-et mikor jelentik be újra? Tudja valaki a menetrendet?
Hiúz: év közepére ígérték az első hazai gyártású példány átadását a Honvédségnek
Gidrán: egyszer csak átadják már azt a 40-et is... vagy bejelentik a következő rendelést. Esetleg egy Rába bejelentésnél, hogy történt valami előrelépés a gyártás előkészítésével kapcsolatban.
PzH: ha megérkezik az utolsó is végre. (Most jelentették be a német rendelést, így valószínűleg már nincs rá szükség a németeknél.)
Leo2A7: SzBK majd mond valami nagyot a fegyvernemi napon, hogy már rendszerbe is álltak vagy valami hasonlót.

Csak tippelek. Nem tudok semmit, de a legutóbbi választási kampány alatt is ment a hadiiparral kapcsolatos nagy ígérgetés. Nyírtelek "radargyártás", Kaposvárra DND, Zalaegerszegre is várok valami (újra)bejelentést...

Hiúz: év közepére ígérték az első hazai gyártású példány átadását a Honvédségnek
Gidrán: egyszer csak átadják már azt a 40-et is... vagy bejelentik a következő rendelést. Esetleg egy Rába bejelentéssel, hogy történt valami előrelépés a gyártás előkészítésével kapcsolatban.
PzH: ha megérkezik az utolsó is végre. (Most jelentették be a német rendelést, így valószínűleg már nincs rá szükség a németeknél.)
Leo2A7: SzBK majd mond valami nagyot a fegyvernemi napon, hogy már rendszerbe is álltak vagy valami hasonló.

Csak tippelek. Nem tudok semmit, de a legutóbbi választási kampány alatt is ment a hadiiparral kapcsolatos nagy ígérgetés. Nyírtelek "radargyártás", Kaposvárra DND, Zalaegerszegre is várok valami (újra)bejelentést...
Köszönöm, hogy összefoglaltad, de igazából csak ironizálni próbáltam.
Lassan kifutnak a '18-as és '20-as, főleg az egy szem nehézdandárunkat érintő (függetlenül attól hány felőle legozzák össze) szállítások.
Így ha továbbra is szeretnék fenntartani a sikertörténet látszatát, akkor kénytelenek lesznek venni is valamit, ha már a valódi védelmi képesség megteremtése nem motiválja őket.

Gidrán: egyszer csak átadják már azt a 40-et is... vagy bejelentik a következő rendelést. Esetleg egy Rába bejelentésnél, hogy történt valami előrelépés a gyártás előkészítésével kapcsolatban.
Leo2A7: SzBK majd mond valami nagyot a fegyvernemi napon, hogy már rendszerbe is álltak vagy valami hasonlót.

A KF51-et még bejelenthetik egy párszor, a következő 10 évben, és az ugye Zalaegerszegre várható.

Zalaegerszegre is várok valami (újra)bejelentést...

Kizárásos alapon, feltehetően itt majd lesz valami újdonság bejelentve. Nem tudom, de én a csapatlégvédelemre gondolok.
A Párduc még korai stádium ehhez hogy bejelentsék ismét.
A Lynx már hazai gyártásban van, ezt már nem fogják újra sokadszorra bejelenteni.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Kizárásos alapon, feltehetően itt majd lesz valami újdonság bejelentve. Nem tudom, de én a csapatlégvédelemre gondolok.
A Lynx már hazai gyártásban van, ezt már nem fogják újra sokadszorra bejelenteni.
Miért a radarokat hányszor jelentette be bobo? :D

Skyranger Lynx alvázon, oszt helyben is vagyunk!

Kiránduló csoportról ami most van Zalán

"This week Rheinmetall Hungary hosted more than 300 soldiers from the HDF in Zalaegerszeg. Our team was eager to welcome the soldiers and proudly showed them the ins and outs of the world’s most modern production, development and test facility for armoured vehicles."

1712237129653

1712237129901

1712237129930