[HUN] SOC-R hajók (Special Operations Craft – Riverine)

Egyedülálló új képességgel bővül Magyarország hadereje - jelentette be a honvédelmi miniszter a Special Operations Craft - Riverine (SOC-R) különleges műveleti folyami naszádok átadásán, augusztus 27-én, Budapesten.

68aeeb20022c8679887246.jpg

Egyedülálló új képességgel bővül Magyarország hadereje - jelentette be a honvédelmi miniszter a Special Operations Craft - Riverine (SOC-R) különleges műveleti folyami naszádok átadásán, augusztus 27-én, Budapesten.

A cikkből nem derült ki, hogy mi az egyedülálló ebben.
Terminator, van sejtésed?

Kurvara nem sok ertelme van Szvsz. Amerikai kommandos hajók. A balatoni hajógyár is ossze tudott volna ilyet hegeszteni. Es persze amcsi fegyverek ahogy látom. Mar 2-3 eve terveztek... minek??? legvedelme? vedettsege? Megtamadjuk vele Szerbiat, Szlovakiat? Akmamenesito nincs... A rocsok mrg toljak a szalag hidat ahhoz se kell... de ez csak sajat vélemény

68adbb1450307287733187.jpg

68adbb2205653064729526.jpg
68adbb03ac255542844182.jpg

68adbb256349e415375395.jpg
68adbb1f491e6452511215.jpg

• Tetszik
Reactions: endre
Nem nagyon értem hogy minek kellett ekkora felhajtást csinálni három használt csónaknak ami éveket késett... de majd valaki biztos megírja hogy mitől olyan fontos képesség ez.
Jéééééé, van ilyenünk is, erről nem is tudtam! o_O Gyorsan át kell adnom!
- Már tavaly is megvolt, a különlegeseknek lett véve, a Svéd CB-90 hajók helyet. :( Ott a Zászlónk a hajókon. :rolleyes: Felébredt.

01-SOC-R.jpg

Még tavaly mentettem. Remélem jövő tavasszal is átadja őket! :cool:

- Már tavaly is megvolt, a különlegeseknek lett véve, a Svéd CB-90 hajók helyet. :( Ott a Zászlónk a hajókon. :rolleyes: Felébredt.

01-SOC-R.jpg

Ez a kép akkor készült amikor az amcsik itt voltak ezekkel a csónakokkal közös hadgyakorlaton.

• Tetszik
Reactions: endre and Lokkancs

01-SOC-R.jpg

Ezek nem a miénkek hanme az amerikaiak voltak itt velük gyakorlaton. Magyar és amcsi zászló is van mindkettőn.

• Tetszik
Reactions: endre

01-SOC-R.jpg

Tudsz más átadni valót? Lehet a magyartarka festés miatt lett hirtelen új érzetük.

Azért volt koztunk aki kiment a média meghivora... Errol is van YouTube video... fontos bejelentesekkel Nem ekezem a kollegat mert igy lehet infókat szerezni es dokumentalni.

Kajári Ferenc...
Kijelentette: ezek a hajók nem pusztán technikai eszközök, szimbólumok is.
Minek a szimbólumai? :rolleyes:
Kajári Ferenc ismertette, hogy a SOC-R hajók képesek különleges műveleti csoportok vízi környezetben való kijuttatására és kiemelésére, akár tűz alatt is.
Én nem szeretnék ott lenni, amikor ezek tűz alá kerülnek...

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and J.G.