[HUN] T-55 közepes harckocsi

Na kérem, pogány kolléga ehhez mit szólsz ?
T-55 alváz, Merkava toronnyal ? T-72-re ilyesmit ? Izraeltől mindig tanulhatunk valamit.

304769700_5276546932471558_8630757951780808261_n.jpg

302547605_5276547022471549_7528457321472440450_n.jpg

A currus rt kb. De ők inkább ne építsenek...

A ptsz az ptsz külön dizájn.
Van még különben t 55 am még letárolva vagy mindet kohósították, mert azért elég sok mindenre használható lenne mint alap plattform. Bár erről biztosan rengeted tanulmány készült az elmúlt évtizedekben a honvédségnél. Tudom nem volt pénz, de csak volt ott egy két fanatikus aki unalmából próbálkozott farigcsálni.

Van még különben t 55 am még letárolva vagy mindet kohósították, mert azért elég sok mindenre használható lenne mint alap plattform. Bár erről biztosan rengeted tanulmány készült az elmúlt évtizedekben a honvédségnél. Tudom nem volt pénz, de csak volt ott egy két fanatikus aki unalmából próbálkozott farigcsálni.
A múzeumokban van csak. A többiből bili lett.

Az elmúlt 20 évben ezt a funkciót nem töltötte be. Innentől se tudás se semmi nincs. Atomot rá a helyét meg sózni borsozni.
Krisss, már-már azt hittem beszállsz a hogyan korszerűsítsünk T-55 páncélost (innovatív, kreatív játékba), így az újév (2023) első napján....

Krisss, már-már azt hittem beszállsz a hogyan korszerűsítsünk T-55 páncélost (innovatív, kreatív játékba), így az újév első napján....
Nem úgy ismertem meg az online térben,hogy nagyon lennének mazochista hajlamai, a T-72-es és T-55-ök korszerűsítéséről szóló vitákat meg hagyja a fórum szakértő tagjainak...:)

Az elmúlt 20 évben ezt a funkciót nem töltötte be. Innentől se tudás se semmi nincs. Atomot rá a helyét meg sózni borsozni.
A felelős,és felelőségre is vont vezetési rendszer hiánya a probléma.Beszánthatod a GG-t,csinálhatsz helyette másikat-de ha ez a probléma annál ugyanúgy meglesz,az új is ugyanide fog jutni.